Plkám, plkáš, plkáme.

Všiml jsem si, že se tu objevilo několik nových tváří, ale zatím bez příspěvku. Chápu, že si nejspíš oťukáváte nové prostředí a společnost, tak tady vám k tomu dávám super prostor :-) Nakonec k tomu ten offtopic je, k plkání o ničem:-)
(jen připomínám, že i pro hosty je zde místo. Většina témat je volně přístupná a to včetně vkládání. Pokud máte i přes to problém, třeba s registrací, přihlášením nebo vkládáním, můžete mě kontaktovat přímo přes mail, gside@g3design.cz)
(jen připomínám, že i pro hosty je zde místo. Většina témat je volně přístupná a to včetně vkládání. Pokud máte i přes to problém, třeba s registrací, přihlášením nebo vkládáním, můžete mě kontaktovat přímo přes mail, gside@g3design.cz)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
"Deset let jsem si nezapálil."
"A kolik ti je?"
"Šestnáct."
Pojďte si se mnou někdo popovídat... třeba o nákupu turbo endlos certifikátů do long stranglu na německý index DAX
Každopádně jsem zpět, naplněná inspirací a připravená zase se do něčeho pustit. Tak snad již brzy zase něco zveřejním
o psaní jinak...
Nějak mi začínají chybět ohnivé debaty o flintách a kanónech, nebo spory o věty a slova...
Napadla mne taky taková šílenost. Jsme tu samí renomovaní autoři, co kdybychom zkusili nějaké kolektivní dílo, každý, kdo by chtěl, a měl inspiraci by napsal část...
Flaubert
Ale pokud by to mělo bejt jako jedna povídka tak přemýšlím, jak by se to dalo splácat. Možná navrhnout osnovu příběhu, každej jednu kapitolu s tím, že by musela navazovat na předchozí a zároveň by musela splňovat určitá kritéria, aby na ni mohla navázat ta další. No to by mohlo být opravdu velice zajímavé dílo
Taky mě napadlo udělat sbírku nejlepších povídek z Povídkáře. Mohla by posloužit i jako propagace téhle úžasné aplikace. Na jednu povídku se zrovna chystám, zadání je famózní.
o psaní jinak...
Já měl tedy na mysli jakousi kolektivní povídku nebo cokoli, co by z toho vylezlo. Mohlo by to být zajímavé, asi by stačilo nahodit začátek a pak by se přidávalo pokračování podle chuti a inspirace. Už jsem tohle zažil, bylo to asi před pěti lety a jedna parta rozjela docela tvrdou scifárnu, sešlo se asi třicet lidí, co pokračovali a bylo to zajímavé. Ale jen jako takový fórek...
Flaubert
o psaní jinak...
A jestli máte někdo nápad, klidně nahoďte téma, nebo alespoň žánr. Scifi, detektivka, fantasy...
Salmo, já vím, že tu jsi, napiš, jestli dorazíš do Krkonoš, ať podebatejeme o westernu...
Flaubert
S dcerou to asi nebude (máte smůlu, chlapci), ale někoho si sebou přivezu. To abych se nebála vlka nic
Neboj, přijedeme jen dva.
Prostředí bych zvolila něco, co všichni známe. Tedy náš svět, žádné scifi ani fantasy ne (ani nevíte, jak toto bolí, když to píšu
JInak, to kolektivní dílo ještě doladíme, jsou to dobré nápady, které se tady objevují. Já se kdysi něčeho takového zúčastnil, bylo to docela fajn a sestavili jsme zajímavý příběh. tenkrát se nahodila jen první kapitola a kdo chtěl, mohl pokračovat podle své chuti. Sice šlo opravdu jen o to, vyřádit se, ale docela se povedl pěkný text, ještě bude někde na netu zašitý.
Flaubert