Samozřejmě, Jerry, to je v pořádku, klid. Taky se ráda podívám na pěknýho chlapa. A kupodivu k tomu si ani nepotřebuji nasazovat brýle, v té chvíli vidím jako rys
A neboj, v Krkonoších jako patriarcha fakt nebudeš. Musím říct, že jsem moc ráda, že tam jedeš i s manželkou, protože jinak bych si tam připadala jako kvočna s kuřaty . Takhle nás tam na tu mládež bude alespoň víc a ukážeme jim, jak se umí bavit starci, ne?
Takže starci zalehnou o půlnoci, mlaďasové už v jedenáct a my (čti já), co máme výcvik v ponocování tam budeme sedět jak trubky, co? Pche...no, víc masa pro mě
Salmo, jestli se chceš podívat na pěknýho chlapa, tak to u mne tedy neuspěješ... A neboj, moje žena je hned kamarád se všemi, tak si budete moci probírat ty holčičí tajnosti.
Počasí má být tak akorát, alespoň, co se tu teď dá zjistit.
MIke, já jsem si na Showmystreet prohlídnul náměstí ve Vysokém nad Jizerou, Vypadá to, že mají na náměstí docela velkou prodejnu Coop a dokonce se jim podařilo ten snímek udělat ve chvíli, kdy do toho obchodu dva kluci nesou basu s pivem, tak ho tam asi budou mít. Ale podívám se samozřejmě i u nás.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít. Flaubert
Požadavky žen kladené na muže (22 let) 1. Hezký 2. Šarmantní 3. Finančně zabezpečený 4. Umí naslouchat 5. Duchaplný 6. Dobře stavěný 7. Dobře se obléká 8. Dokáže ocenit jemné věci 9. Plný zajímavých překvapení 10. Vynalézavý, romantický milenec
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let) 1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou) 2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle 3. Má dost peněz na pěknou večeři 4. Víc poslouchá než mluví 5. Směje se mým vtipům 6. Nosí nákupní tašku bez výmluv 7. Má nejméně jednu kravatu 8. Ocení dobré domácí jídlo 9. Pamatuje si narozeniny a výročí 10. Je romantický aspoň jednou týdně
Požadavky žen kladené na muže (revize, 42 let) 1. Není příliš ošklivý (pleš je OK) 2. Neodjede, dokud nenastoupím do auta 3. Neochvějně pracuje, občas mě vezme na večeři 4. Přikyvuje, když mluvím 5. Většinou dokáže sledovat myšlenkovou linii vtipu 6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal přestavět nábytek 7. Nosí dost dlouhé, volné tričko, aby zakrylo břicho 8. Nekupuje šampaňské se šroubovacím víčkem 9. Sklápí prkýnko na záchodě 10. Skoro každý víkend se holí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 52 let) 1. Stříhá si chlupy v nose a v uších 2. Nekrká a neškrábe se v rozkroku na veřejnosti 3. Nepůjčuje si příliš často peníze 4. Neusne, když mluvím 5. Neopakuje příliš často ty samé vtipy 6. Je v dostatečně dobré kondici, aby se o víkendu dokázal zvednout z gauče 7. Obvykle nosí čisté prádlo a obě ponožky stejné 8. Ocení dobrou večeři u televize 9. Pamatuje si moje jméno 10. Sem tam se o víkendu oholí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 62 let) 1. Nestraší malé děti 2. Pamatuje si, kde je koupelna 3. Nevyžaduje příliš mnoho peněz 4. Chrápe jen lehce 5. Pamatuje si, proč se směje 6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal sám vstát 7. Obvykle nosí oblečení 8. Má rád měkká jídla 9. Nepůjčuje si moje zuby
Požadavky žen kladené na muže (revize, 72 let) 1. Dýchá 2. Trefí se do záchodové mísy
Jo a bacha! Právě jsem zjistila, že už patřím do kategorie:
4. Zralé a sexuchtivé (45 až 54)
Dalo by se říci, že co se týče vzhledu, věku a fyzické zdatnosti, jsou tyto ženy nejméně vybíravé. Hledají především bezpečí, a tak ve výběru partnera hraje roli především jeho finanční situace. Potvrzuje to pětadevadesát procent z nich s tím, že vedle svého partnera se chtějí cítit především bezpečně a jistě.
Ale pozor! Více než polovina z nich (54 procent) zároveň přiznává, že důležitou roli v jejich životě hraje i sexualita, proto by se nebránily schůzce s mužem až o pět let mladším. Je to i důvod, proč některé ženy v tomto věku žijí se starším mužem, který jim dodává bezpečí, zároveň ale mají mladšího milence, který jim zase plní sexuální potřeby.
Tak nevím. Asi se nad sebou budu muset zamyslet...
Krásné. Já už to vidím, že jsem v jakési kategorii částečně 52, částečně 62, částečně 72 a částečně 92...
Takže podle toho, co tady vidím, je Salma taky mladé děvče... Pro nás, vetché staříky, jsou totiž všechna děvčata pod šedesát mladicemi... Inu, to bude legrace, až se v těch Krkonoších sejdeme.
Moje žena už se taky těší na celou tu šílenou partu. Sice si plánuje, že si s sebou vezme knížku, ale myslím, že na literaturu jako takovou nebude čas.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít. Flaubert
Budu na vás myslet, až budu na chaloupce psát Užijte si to!
Co se týče toho společného projektu, pokud to tam budete řešit, můj návrh znáte. Rovnou ještě dodávám, že do ničeho jinak stavěného bych za sebe nešla. S těmi postavami by mě to zajímalo jako experiment, psát ale každý kus a nějak to skládat dohromady tímto stylem by mi osobně asi nic nového nepřineslo a nelákalo by mě to. Tolik z tomuto za mě, jak se dohodnete už nechávám na vás
Koukám, jak se nám po srazu fórum krásně rozjíždí, spousta nových lidí, nové příspěvky, Jerrymu očividně vlilo první místo do žil novou tvůrčí mízu, super! Jen tak dál!
Budu se muset taky polepšit a přihodit sem i něco dalšího
No já bych konečně rád věděl, který začátek sis vybrala a chci vidět pokračování Mě ten western vážně začíná bavit, potřebuju inspiraci, pro pokračování Pustiny Tak šup, šup Nalej mi tam na dva prsty a koukej poslat pokračování
Ahoj, napadlo mě, jestli bych se nemohla připojit. Vím, že tu již máte zaběhnutou komunitu, ale jsem na tomto fóru víceméně nováčkem a chtěla bych trochu zapadnout.
Napadají mě otázky typu: "Jak se máte?" či "Co děláte?", ale s tím bych asi působila jako neadrtálec, takže(neříkám, že se tak někdy nechovám a nevypadám, ale nemusím ten dojem ještě podtrhovat, ne?)....
Takže prostě a jednoduše nadhodím nějaké spisovatelštější téma-také máte tak protivnou klávesnici jako já? Je to snad ještě horší než psací stroj....
Ahoj Gennie, mám se fajn a zrovna jsem psal, když jsem si všiml nového příspěvku od tebe
Jsem rád, že jsi překonala ostych a napsala si. Právě proto zakládáme tyhle offtopic témata, aby se zapojil každý, bez ohledu na věk, zkušenosti nebo délku členství Už dlouho se snažím odbourat tu hranici mezi "nováčky" a stálými členy.
Ale k tvojí otázce, na notebooku nemám vůbec českou klávesnici Doma na velkém PC mám perfektní kousek od Genius, už pár let přesluhuje, ale nedám na ni dopustit. S notebookem je to horší, je z Anglie (u nás se tenhle dvouprocesorový model neprodával), takže jaksi pozbývá českou klávesnici a má pouze QWERTY, takže mě to stálo hodně nervů, aby na místě Z bylo Y Ale díky bohu za ty lekce psaní všema deseti (který zvládám s 50% efektivností) a při psaní se nedívám na klávesy. Ale do psacích strojů bych se tu, být tebou, moc nenavážel. Třeba Markétka(naše moderátorka) si pouští zvuky psacího stroje i na počítači, což mě přijde hrozně otravný. Ale ona je hold Paní Spisovatelka, tak se to dá pochopit
Jakápak my jsme zaběhnutá komunita – v podstatě jsme nováčci všichni, akorát trochu starší.
Ale vítej mezi námi a klidně se přidej (což platí i pro všechny ostatní!).
K tvému dotazu – kdybys viděla, na čem píšu já, umřeš smíchy. Stručně popíšu – notebook staršího data, vyřazený z firmy, vytažený z popelnice - doslova.
Celkem fungoval, takže se nějak dalo. Ale začaly zlobit panty při otvírání a miláček, jinak PC technik, se rozhodl, že to musí opravit. Oprava dopadla tak, že se noťas rozdělil na dvě poloviny, spojené pár drátky. Aby bylo možné vůbec vidět na monitor, bez jeho přidržování jednou rukou nebo opírání o různé podložky, vybudoval mi můj milý důmyslnou konstrukci z různých želez, plechů a podobně, do níž je milý notebook vsunut, vklíněn, všrouben. Vznikla monstrózní gigantická konstrukce, zcela postrádající původní účel notebooku, tj. jeho mobilitu. Leč – slouží, za což vřelé díky stvořiteli a mému manuálně, technicky i jinak zručnému muži.
Občas sice při psaní různě přeskakují písmenka, kurzor mizí, kam se mu zachce a klidně si píše úplně jinde, než jsem zamýšlela, čímž vznikají prapodivné zkomoleniny, ale co bychom chtěli po stařéčkovi (tím myslím notebook, nikoliv svého milého).
Takže, abych to shrnula – nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř a blbá klávesnice je pořád ještě lepší, než žádná. Klávesnice se dá vyměnit. (Partner sice taky, ale už je to dražší).
Tak a už jsi taky v zaběhnuté komunitě a ani to nebolelo, viď?
Salma: Což mi připomíná, že teď vyhazovalo velvyslanectví nějaký starý notebooky (některý měli jen floopy mechaniku ) Chtěl jsem je zachránit pro tvého milého, věřím, že by s nimi strávil pár hezkých nostalgických chvil. Bohužel, odvezli je do sběru dřív, než jsem je stihl více prozkoumat
Gennie: Kdyby byl psací stroj praktičtější než notebook, tak ještě teď na něm datluju. Ty zvuky kláves mě prostě vrací do té atmosférické minulosti třeba Jacka Kerouaca nebo Raye Bradburyho a inspiruje mě to jak nic. Proto taky píšu v antirušivém programu Q10, ve kterém si můžeš nastavit zvuky psacího stroje.
Tak jsem si říkala, že zkusím napsat něco do soutěže. Asi tady jsem narazila na Literární vysočinu. Šílený téma - Chuť umění, umění chuti. Po pár dnech mě něco napadlo. Dnes - konečně čas pro sebe - ve tvůrčí náladě jsem se na to vrhla. Píšu a píšu, pohroužená do příběhu, říkám si paráda, odsejpá mi to, už mám přes dvě stránky a to jsem tak ve třetině, když tu mě napadne se podívat, v jakém rozsahu má dílo být. A zjistím že 2 normostrany! Co s tím teď?
Tak to je fajn, že ses rozhodla do toho pustit, budu držet pěsti. Pak třeba zavítáš k nám na Vysočinu přebrat cenu.
Hmm, těžko takto posoudit, ale možná bych dopsala tuhle delší verzi, předhodila ji žralokům (nám) a pak přemýšlela o různých fintách, jak to maximálně zkrátit. Pokud to nepůjde, něco bych pozměnila. Nebo další verze: poraď se s Vojtou, to je náš expert na miniatury.
Komentáře
To by vám šlo, co? Pořád jen samý - rychlejší koně, mladší ženský, starší whisky a víc peněz, žejo?
Btw. přijedu s manželkou...
A budiž, starší ročník, beru do party, už jsem si myslel, že v Krkonoších budu jako patriarcha a Velký Bílý Otec. To víš, sjedou se tam samí mladí...
Flaubert
A neboj, v Krkonoších jako patriarcha fakt nebudeš. Musím říct, že jsem moc ráda, že tam jedeš i s manželkou, protože jinak bych si tam připadala jako kvočna s kuřaty . Takhle nás tam na tu mládež bude alespoň víc a ukážeme jim, jak se umí bavit starci, ne?
Počasí má být tak akorát, alespoň, co se tu teď dá zjistit.
MIke, já jsem si na Showmystreet prohlídnul náměstí ve Vysokém nad Jizerou, Vypadá to, že mají na náměstí docela velkou prodejnu Coop a dokonce se jim podařilo ten snímek udělat ve chvíli, kdy do toho obchodu dva kluci nesou basu s pivem, tak ho tam asi budou mít. Ale podívám se samozřejmě i u nás.
Flaubert
Požadavky žen kladené na muže (22 let)
1. Hezký
2. Šarmantní
3. Finančně zabezpečený
4. Umí naslouchat
5. Duchaplný
6. Dobře stavěný
7. Dobře se obléká
8. Dokáže ocenit jemné věci
9. Plný zajímavých překvapení
10. Vynalézavý, romantický milenec
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let)
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou)
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle
3. Má dost peněz na pěknou večeři
4. Víc poslouchá než mluví
5. Směje se mým vtipům
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv
7. Má nejméně jednu kravatu
8. Ocení dobré domácí jídlo
9. Pamatuje si narozeniny a výročí
10. Je romantický aspoň jednou týdně
Požadavky žen kladené na muže (revize, 42 let)
1. Není příliš ošklivý (pleš je OK)
2. Neodjede, dokud nenastoupím do auta
3. Neochvějně pracuje, občas mě vezme na večeři
4. Přikyvuje, když mluvím
5. Většinou dokáže sledovat myšlenkovou linii vtipu
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal přestavět nábytek
7. Nosí dost dlouhé, volné tričko, aby zakrylo břicho
8. Nekupuje šampaňské se šroubovacím víčkem
9. Sklápí prkýnko na záchodě
10. Skoro každý víkend se holí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 52 let)
1. Stříhá si chlupy v nose a v uších
2. Nekrká a neškrábe se v rozkroku na veřejnosti
3. Nepůjčuje si příliš často peníze
4. Neusne, když mluvím
5. Neopakuje příliš často ty samé vtipy
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby se o víkendu dokázal zvednout z gauče
7. Obvykle nosí čisté prádlo a obě ponožky stejné
8. Ocení dobrou večeři u televize
9. Pamatuje si moje jméno
10. Sem tam se o víkendu oholí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 62 let)
1. Nestraší malé děti
2. Pamatuje si, kde je koupelna
3. Nevyžaduje příliš mnoho peněz
4. Chrápe jen lehce
5. Pamatuje si, proč se směje
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal sám vstát
7. Obvykle nosí oblečení
8. Má rád měkká jídla
9. Nepůjčuje si moje zuby
Požadavky žen kladené na muže (revize, 72 let)
1. Dýchá
2. Trefí se do záchodové mísy
Jo a bacha! Právě jsem zjistila, že už patřím do kategorie:
4. Zralé a sexuchtivé (45 až 54)
Dalo by se říci, že co se týče vzhledu, věku a fyzické zdatnosti, jsou tyto ženy nejméně vybíravé. Hledají především bezpečí, a tak ve výběru partnera hraje roli především jeho finanční situace. Potvrzuje to pětadevadesát procent z nich s tím, že vedle svého partnera se chtějí cítit především bezpečně a jistě.
Ale pozor! Více než polovina z nich (54 procent) zároveň přiznává, že důležitou roli v jejich životě hraje i sexualita, proto by se nebránily schůzce s mužem až o pět let mladším. Je to i důvod, proč některé ženy v tomto věku žijí se starším mužem, který jim dodává bezpečí, zároveň ale mají mladšího milence, který jim zase plní sexuální potřeby.
Tak nevím. Asi se nad sebou budu muset zamyslet...
Páni, kdo tyhle bláboly vymýšlí!
Takže podle toho, co tady vidím, je Salma taky mladé děvče... Pro nás, vetché staříky, jsou totiž všechna děvčata pod šedesát mladicemi...
Inu, to bude legrace, až se v těch Krkonoších sejdeme.
Moje žena už se taky těší na celou tu šílenou partu. Sice si plánuje, že si s sebou vezme knížku, ale myslím, že na literaturu jako takovou nebude čas.
Flaubert
Co se týče toho společného projektu, pokud to tam budete řešit, můj návrh znáte. Rovnou ještě dodávám, že do ničeho jinak stavěného bych za sebe nešla. S těmi postavami by mě to zajímalo jako experiment, psát ale každý kus a nějak to skládat dohromady tímto stylem by mi osobně asi nic nového nepřineslo a nelákalo by mě to. Tolik z tomuto za mě, jak se dohodnete už nechávám na vás
Budu se muset taky polepšit a přihodit sem i něco dalšího
No, asi budu muset fakt začít konečně něco dělat. Konec výmluv. Ach jo.
Napadají mě otázky typu: "Jak se máte?" či "Co děláte?", ale s tím bych asi působila jako neadrtálec, takže(neříkám, že se tak někdy nechovám a nevypadám, ale nemusím ten dojem ještě podtrhovat, ne?)....
Takže prostě a jednoduše nadhodím nějaké spisovatelštější téma-také máte tak protivnou klávesnici jako já? Je to snad ještě horší než psací stroj....
Jsem rád, že jsi překonala ostych a napsala si. Právě proto zakládáme tyhle offtopic témata, aby se zapojil každý, bez ohledu na věk, zkušenosti nebo délku členství Už dlouho se snažím odbourat tu hranici mezi "nováčky" a stálými členy.
Ale k tvojí otázce, na notebooku nemám vůbec českou klávesnici Doma na velkém PC mám perfektní kousek od Genius, už pár let přesluhuje, ale nedám na ni dopustit. S notebookem je to horší, je z Anglie (u nás se tenhle dvouprocesorový model neprodával), takže jaksi pozbývá českou klávesnici a má pouze QWERTY, takže mě to stálo hodně nervů, aby na místě Z bylo Y Ale díky bohu za ty lekce psaní všema deseti (který zvládám s 50% efektivností) a při psaní se nedívám na klávesy. Ale do psacích strojů bych se tu, být tebou, moc nenavážel. Třeba Markétka(naše moderátorka) si pouští zvuky psacího stroje i na počítači, což mě přijde hrozně otravný. Ale ona je hold Paní Spisovatelka, tak se to dá pochopit
Ale vítej mezi námi a klidně se přidej (což platí i pro všechny ostatní!).
K tvému dotazu – kdybys viděla, na čem píšu já, umřeš smíchy. Stručně popíšu – notebook staršího data, vyřazený z firmy, vytažený z popelnice - doslova.
Celkem fungoval, takže se nějak dalo. Ale začaly zlobit panty při otvírání a miláček, jinak PC technik, se rozhodl, že to musí opravit. Oprava dopadla tak, že se noťas rozdělil na dvě poloviny, spojené pár drátky. Aby bylo možné vůbec vidět na monitor, bez jeho přidržování jednou rukou nebo opírání o různé podložky, vybudoval mi můj milý důmyslnou konstrukci z různých želez, plechů a podobně, do níž je milý notebook vsunut, vklíněn, všrouben. Vznikla monstrózní gigantická konstrukce, zcela postrádající původní účel notebooku, tj. jeho mobilitu. Leč – slouží, za což vřelé díky stvořiteli a mému manuálně, technicky i jinak zručnému muži.
Občas sice při psaní různě přeskakují písmenka, kurzor mizí, kam se mu zachce a klidně si píše úplně jinde, než jsem zamýšlela, čímž vznikají prapodivné zkomoleniny, ale co bychom chtěli po stařéčkovi (tím myslím notebook, nikoliv svého milého).
Takže, abych to shrnula – nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř a blbá klávesnice je pořád ještě lepší, než žádná. Klávesnice se dá vyměnit. (Partner sice taky, ale už je to dražší).
Tak a už jsi taky v zaběhnuté komunitě a ani to nebolelo, viď?
A jinak, děkuji, že jste zde všichni tak přátelští. To se vidí málokde...
Jsme rádi, že jsme se zase o trochu rozrostli.
Hmm, těžko takto posoudit, ale možná bych dopsala tuhle delší verzi, předhodila ji žralokům (nám) a pak přemýšlela o různých fintách, jak to maximálně zkrátit. Pokud to nepůjde, něco bych pozměnila. Nebo další verze: poraď se s Vojtou, to je náš expert na miniatury.