Návod: jak nahrát vlastní fotku

MikeHavliczekMikeHavliczek Komentářů: 882
upraveno 7. září 2013 v Návody
  Na našem fóru v současné době platí zákaz nahrávání fotek a vlastních obrázků, to z nedostatku prostoru (Reného kreativita nezná mezí, harddisk, na kterém je fórum uloženo už ano laugh)

Nicméně funguje tu skvělá alternativa a tou je gravatar.com 

Je to snadné úložiště avatarů, kde si ke vámi zvolenému emailu přiřadíte fotku a webové stránky podporující tuto službu automaticky přiloží vaši fotku k příspěvkům či uživatelským účtům.

A jak na to? Snadno. Na stránce https://cs.gravatar.com/ provedete registraci. Zvolíte si váš email (či emaily) a nahrajete fotky. A voilá, je hotovo. Že to ani nebolelo, co? smile

Komentáře

• EliskasEliskas Komentářů: 29
    Mě bylo divné, proč mi to předtím nešlo laugh Díky za návod smile
  • MikeHavliczekMikeHavliczek Komentářů: 882
    Rádo se stalo smile
  • LucieLucie Komentářů: 436
    Trochu to bolelo. Asi proto, že jsem hned zapomněla heslo, které jsem si tam půl minuty předtím zadala.

Díky moc za technickou podporu pro nás poněkud technicky a internetově tupějšílaugh

• jerrymungojerrymungo Komentářů: 2,069
    Já děkuji Mikemu, že to osvětlil veřejně a že můžeme poznat, jaké fešandy máme ve fóru.laugh Na nás, drsných chlapech už tolik nezáleží...
    Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
    Flaubert
  • lulalula Komentářů: 99
    Tak jsem se do toho obula taky, ať nevypadám jak mimoň s tím mdlím panáčkem... laugh

Díky za návod, sama bych na to asi nepřišila a to jsem u počítače v jednom kuse. embarassed 
  • Elen76Elen76 Komentářů: 9
    A já patrně mimoněm zůstanu, protože angličtina bohužel zatím patří do mých slabých, ale hooodně slabých stránek.smile
  • Salma BlancoSalma Blanco Komentářů: 211
    Neboj, Elen, jsme tu mimoňové dva smile
    The world needs more cowboys.
    Salmo, nezlob! Ty přece umíš všechno, i pět různých začátků románu, že bys si neuměla uložit avatara? To je vám tak jednoduché... wink
    Flaubert
  • Salma BlancoSalma Blanco Komentářů: 211
    Jerry, začátků ti vyseknu, kolik jen chceš, horší je to potom s tím dál laughlaughlaugh

Kdybys jen věděl, co začátků různých (samozřejmě naprosto fantastických) příběhů mám napsáno! Ale to pokračování, to pokračování!

The world needs more cowboys.
    Salmo, z duše mi mluvíš! laugh Přesně tohle já mám taky, dokonce mám v PC složku Vlastní tvorba a v ní dvě podsložky - Uzavřené texty a Rozepsané texty. A těch rozepsaných je hromada, občas se tím probírám a říkám si, to by bylo fajn tohle dokončit, to by si literární svět sednul na zadek... laughlaugh
    Flaubert
  • Elen76Elen76 Komentářů: 9
    Také mám rozepsáno, ale některá období jsou docela úsměvné. Jelikož píšu intuitivně (nedělám si osnovu), jednou jsem hlavního hrdinu nechala zatknout, jen proto, aby se dostal přes hranice a pak jsem na rukopis jen půl roku civěla, protože mě nenapadl způsob jak jej osvobodit. A poté...nápad (své múze tímto děkuji). Četla jsem jakousi přírodopisnou knihu o výskytu nebezpečných zvířat a jejich způsobu lovu a dočetla jsem se že velký medvěd grizzly se často proháněl i po středověké Francii. takže jsem nechala vojáky požrat tímto krasavcem....bohužel i s nemalým počtem zajatců. Nicméně v knize je to velké zpestření a musím uznat, že čtenář tohle vyústění nebude čekatsmile
    Skvělé! Jen prosím, abychom tu nezacpávali téma, které je offtopic, přejdi do Volného pokecu a tam se rozpovídáme!
    Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.