Jak vlastně to téma vzniklo? Aktuálně píšu asi tři stupidnosti, ty jsou ovšem pracovní povahy. Chtěl bych si to prubnout, ale nějak se nedokážu zaháčkovat. K tomu musela být na Bartoničce nějaká historka. Nemůžete to někdo trochu rozvést?
On to nějak nadhodil Jerry, jak těžké by mohlo být, napsat úmyslně stupidní povídku a že to nebude zase tak lehké, jak se může zdát. Ale už je to dlouho a paměť mi moc neslouží
Myslím, že má Mike pravdu, tenkrát to nějak na Bartoničce vyplynulo z debaty s Markétkou, když mi skládala poklonu tím, že ode mne ještě nečetla stupidní povídku. A já se toho chytil s tím, že to zase není taková legrace.
Ale jako nápad na workshop to není vůbec špatné,myslím, že tohle i Boss ocení... Musím se přiznat, že nápad na něco stupidního už mám a docela i chuť to zrealizovat. Múzy, držte se u mne!
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít. Flaubert
No, mně už jakási blbůstka napadla. Ještě vymyslet formu, jak to zpracovat. Je to cosi ze života, ale jelikož mi múzy daly sbohem, tak zatím na papíře ani ťuk...
Vskutku, i mne už jedna taková šílenost napadla, ale já jsem ji i stvořil a odeslal. Fakt to není jen tak, psát něco vědomě blbého. Ale dá se u toho i docela vyřádit.
Willi, držím palce.
A jinak samozřejmě gratuluju ke kulatém pisálkovskému jubileu - tisíc příspěvků. Koukal jsem na tu číslovku 999 a říkal si, kdy to prolomíš. Zvlášť při tom týdenním tichu, co tu nastalo.
No právě, já jsem myslel, že tisící příspěvek by měl být nějaký slavnostnější, tak jsem chvíli absentoval. Ale v podstatě ta číslovka udává míru ukecanosti...
Já jsem fakt jednu stupidní povídku sepsal a odeslal, dokonce jsem ji tak i nazval. Ale opravdu, je to ďábelský nápad, vědomě stvořit hloupost, aby byla čitelná, dala se dočíst a aby se autor neblamoval... Ale, držím palce, jsem zvědav, kdo z ostatních se zúčastní a jak to pojme.
Já mám teď spoustu plánů, nějak to nestíhám, tvůrčí dovolená na Maledivách nevyšla, tak jak se má člověk snažit tvořit v tomhle prostředí...
Komentáře
Flaubert
Ale jako nápad na workshop to není vůbec špatné,myslím, že tohle i Boss ocení...
Flaubert
Zatím všechno, co mě napadlo, bylo tak stupidní, že nemá cenu s tím ztrácet čas.
Willi, držím palce.
Flaubert
Sakryš, tohle téma mě dostalo. Uvidím, jestli dostanu do 28. 01. odvahu.
A jinak samozřejmě gratuluju ke kulatém pisálkovskému jubileu - tisíc příspěvků. Koukal jsem na tu číslovku 999 a říkal si, kdy to prolomíš. Zvlášť při tom týdenním tichu, co tu nastalo.
Já jsem fakt jednu stupidní povídku sepsal a odeslal, dokonce jsem ji tak i nazval. Ale opravdu, je to ďábelský nápad, vědomě stvořit hloupost, aby byla čitelná, dala se dočíst a aby se autor neblamoval... Ale, držím palce, jsem zvědav, kdo z ostatních se zúčastní a jak to pojme.
Já mám teď spoustu plánů, nějak to nestíhám, tvůrčí dovolená na Maledivách nevyšla, tak jak se má člověk snažit tvořit v tomhle prostředí...
Flaubert
...koukám, že z toho už i veršuju.