Květnový sraz v Praze

Přátelé, už se nám to zase blíží. S předstihem tedy vyhlašuji diskuzi o dalším jarním setkání v Praze (či jiném městě, pokud někdo přijde s alternativou)
Co je nejdůležitější, je termín. Už teď vím, že první dva víkendy v květnu nemohu. Loni se sraz odehrával v sobotu 31.5, letos poslední sobota vychází na 30.5. Co vy na toto datum?
Co je nejdůležitější, je termín. Už teď vím, že první dva víkendy v květnu nemohu. Loni se sraz odehrával v sobotu 31.5, letos poslední sobota vychází na 30.5. Co vy na toto datum?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Flaubert
Navíc, letošní sraz plánuji jako ten první, tedy sraz až odpoledne
o psaní jinak...
Flaubert
Co takhle Jihlava? Nebo Havlíčkův Brod? Střed republiky. Skoro
Proč pořád Praha?
No, ale už je to nazvané Květnový sraz v Praze, takže v Praze. A v květnu.
Uvidíme, uvidíme, ale moc to nevidíme.
Koukal jsem na jízdní řády, je to pro mne jízda tak na pět, šest hodin, takže v jedenáct do Jihlavy přijedu a v půl třetí musím zase odjet, to celé za 400.- jedna jízda.
Flaubert
Já vím, je to složité, nejlépe by snad bylo, kdyby existoval znovu jakýsi Domov spisovatelů, který byl kdysi na Dobříši. Tam by jsme se mohli scházet...
Nicméně, myslím, že do Prahy se dá dostat odevšad docela dobře, já bych musel několikrát přestupovat. Ale Blansko-Brno-Praha něco jede, ne?
Flaubert
Jinak doufám, že se máte všichni dobře a že vám inspirace proudí celým tělem (hlavně skrze prsty)!
Flaubert
Markétka: sluníčko bylo objednáno, pro jistotu u všech dostupných dodavatelů: Bůh, Aláh, Jehova, Lugh, Ra a jiní
S Alláhem se radši moc nekamarádi...
Flaubert
Jinak bych to viděl tak na druhou či třetí hodinu, ideálně když sem přijíždějící dají nějaké možnosti, kdy se tam můžou dopravit a vybereme tu nejvhodnější
Co se května v Praze týká. Samozřejmě tvoje-co se nesmí říkat- bude vítána i na srazu, třeba ji zlomíme a bude v tom našem šíleném spolku...
Co se mne a příjezdu do Prahy týká, hodina je mi celkem fuk, do stověžaté matičky mi to jezdí dost často. Spíš bych se přimlouval za dřívější čas začátku Pod zvonečkem, klidně v Ládví u metra v jednu nebo ve dvě. Já přijedu na Čerňák pět minut po celé, tak mám třičtvrtě hodiny na to, dostat se do Ládví. Jen bych to potřeboval vědět trochu dřív, kvůli místence. Můžu se vracet domů v sedm nebo v půl osmé večer, záleží na tom, od kdy to vypukne. Jinak se samozřejmě těším na partu z Bartoničky i ty ostatní!
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Už jsem v plánech počítal s tím třicátým...
Flaubert
Vyjádřete se, dobří lidé, chtěli byste sraz bez Mika? Já tedy ne.
Flaubert