BARTONIČKA 2017 - plkací vlákno

Sice je to asi ještě brzo, ale rozhodl jsem se založit nové vlákno. Ono to uteče a najednou budou prázdniny...
Takže, předběžně bych navrhoval opět poslední srpnový víkend.
Do diářů na rok 2017 si poznamenejte 25. - 27. srpna 2017.
Tentokrát se určitě zúčastním! A už můžete klidně psát, jak a jestli se vám to hodí, ať to zkoordinujeme. A začátkem roku bych zase napsal Bartoníčkovým. Letos ta záloha byla placená koncem února, a fakt to uteče.

Takže, předběžně bych navrhoval opět poslední srpnový víkend.
Do diářů na rok 2017 si poznamenejte 25. - 27. srpna 2017.
Tentokrát se určitě zúčastním! A už můžete klidně psát, jak a jestli se vám to hodí, ať to zkoordinujeme. A začátkem roku bych zase napsal Bartoníčkovým. Letos ta záloha byla placená koncem února, a fakt to uteče.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Flaubert
o psaní jinak...
Začnu tedy tvořit seznam.
Jerry + 1
Markétka
Mášenka s ?
Mirek H.
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Nicméně, i když je to hezký záběr, nějak bych spíš preferoval léto a plácnout sebou do trávy je mi trochu příjemnější, než uklouznout po náledí...
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Z mého úhlu pohledu je svařák lepší volba, byť já bych dal přednost spíš závorovému čaji s medem a citronem.
Teď jsem si udělal chutě... Jdu si dát vařit vodu...
Doufám, že sám se sebou a srodinou na příští srpen počítáš!
Flaubert
Flaubert
Jerry + 1
Mášenka + ?
Markétka
Mirek H.
willi + 2
Jíťa ?
Zatím devět a hlaste se další, ať tu pětku řádně oslavíme hojnou účastí.
Flaubert
Flaubert
...tak já jdu zase dělat. To je ta realita všedního dne: místo knihy papírování, na čaj není čas a za oknem místo sněhu déšť a navíc už je pozdě a mlátím hlavou o stůl, jak se mi už chce spát...
Flaubert
Flaubert
A já pořád nemám hotovo! Ta práce... Ani napsat jsem nic nestihnul - a přitom nápady mám.
Každý rok je bláznivější, než ten minulý. Ale nějak tuším, že až se to uklidní, tak to bude konec.
Takže ať žijou vánoce!... Ale tento týden mě do obchodních center nikdo nedostane
Radši se budu dívat na takovéto obrázky a představovat si...
Já si v rámci zachování relativně normálního psychického stavu občas něco napíšu a je to pro mě relax, takové chvilkové zdrhnutí z reality. Pořídila jsem si úžasnou aplikaci pro iPad - Hanx Writer a je to takový naprosto boží přenosný psací stroj od Toma Hankse. Někdy píšu jen proto, abych si užila toho klapání psacího stroje. Pokud někdo máte nějakou mašinku od Applu, doporučuju.
Krásné Vánoce všem a š'tastný Nový rok plný mistrovských děl. Doufám, že se zase všichni sejdeme v Krkonoších.
Jinak, přátelé, průběžně potvrzujte účast na jubilejním pátém sletu spisovatelů... Už to vidím tak na konec ledna, kdy budu potvrzovat datum, aby nám ho někdo nevyfouknul. Pořád zatím devět spisovatelů?
Flaubert