Osmá Bartonička 2020

Takže poosmé, termín 19 - 21. června 2020.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
«13

Komentáře

• jerrymungojerrymungo Komentářů: 2,027
    Dobrý večer, zdravíme do Liberce. Tak abyste byli v obraze, máme lešení na jižní straně domu a celý víkend se zateploval rizolet. Vše je ve dřevě. Manžel strávil víkend na lešení a já v lese. Konečně máme houbové žně.
    Moc nás těší Váš zájem a rádi si Vás poznamenáme do kalendáře na termín 19. - 21. červen 2020. Zálohu budeme řešit na začátku února.
    Mějte se hezky.

Bartoničkovi
    Flaubert
  • AnastasieAnastasie Komentářů: 137
    Tak jupí. Chvilku jsem se tu neukázala, protože jsem dělala jeden kurz a do toho se zase na plno pustila do své knížky. Nápady se sypou a dokonce už i nápady na druhé pokračování. No nevím, možná jsem blázen, možná ne, možná to bude propadák a možná ne. Usmyslela jsem si, že to zkusím vydat, chci aby měla má prvnicka podobu a tvar. Aby byla hmatatelná. Našla jsem stránky, kde to není tak na ránu, ale bude to mít to, co je třeba. Investuji do toho peníze a uvidíme. Když se prodá, tak přidám. To je to nejmenší. Jaj, já se rozjela a ono tu jde vlastně o sraz. No prostě, píšu do kalendáře, měly by jsme být dvě, ještě nevím, ale chci jet. Tak se mějte
    „Fotím, protože miluji okamžik.
    Píšu, protože mám srdce na dlani a hlavu plnou fantazie." -- Martina Nováková
    „Každý by měl mít někoho, s kým by si mohl upřímně promluvit,
    protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
    Fajn, budeme počítat se dvěma dalšími. :D Zatím je to všechno samozřejmě předběžné, nikdo nevíme, co bude příští červen. S Bartoníčkovými to budu definitivně řešit v únoru, důležité, že už s námi počítají na určitý termín. Zatím tedy 3x willi, 2x Anastasie, 2x my, Markétka, Lucka, Mirek.
    Flaubert
    Přátelé, ono to docela utíká. Během února budeme všechno definitivně řešit s Bartoníčkovými a 19. června už není tak daleko... ;) Jinak, co se docházky na Bartoničku týká, pořád tedy počítám s deseti lidmi.
    Flaubert
  • williwilli Komentářů: 564
    Za nás to pořád platí.
    Ahojky všem. Tak bohužel přesně dle mého očekávání nemůžu nic plánovat takhle dlouho dopředu. U mě je všechno ze dne na den. Bohužel musím říct, že nemůžeme přijet. Stalo se dost věcí a my se budeme stěhovat. Povedlo se sehnat barák v Lomnici a protože chceme, aby syn dochodil školu ještě ve své třídě, bude se přesun konat právě v tomto volném víkendu. Mimo jiné, jsem zapomněla podotknout, že naše 4 směny mě stojí dva víkendy v práci. Takže jsem v háji a zase nemám šanci si odpočinout a psát jen tak. Moc mě to mrzí, protože se nedostanu nikam celé měsíce a nakonec zas nepojedu. Jen si říkám, že bych případně našla čas a aspoň se za vama přijela podívat.
    protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
    Tak uvidíš, je to ještě za dlouho. A samozřejmě, přijeď, jak se ti to bude hodit, třeba i na jeden den. To se ještě domluvíme. Lomnice nad Popelkou? Tam je to fajn, jezdívali jsme tam do Fontány na oběd a skvělá je taky dřevěná zvonice na hřbitově, kde jsem jednou taky zvonil... :)
    Flaubert
    Jj, Lomnice nad Popelkou. Je to tam fajn, mě se tam líbí moc a už jsem přestala věřit, že bych se tam dostala. Jak se jmenuje restaurace, to úplně nevím, ale že jsem tam byla jednou na jídle, chutnalo mi tam. Domek je vyloženě náhoda a jsem ráda, že až taková, v tomhle městečku. Máme tam všechno, co je třeba a budeme mít klid. Tady se to už nedá vydržet. Jinak má knížka už se pomalu blíží do konce, takže třeba už bude hotová. Teď je málo času celkově a nálada, je to chaos. Tak zatím všem ahojky.
    Takže, přátelé, ozvali se Bartoníčkovi, jestli trvá náš zájem na víkendu 19.-21. června, že už se jim termíny začínají plnit. takže jsem jim to potvrdil a posílám zálohu. Finančně to vychází úplně stejně jako loni, tedy 440.- za dvě noci na osobu.
    Flaubert
    A už je to zařízeno, Bartonička je zaplacená, takže se už všichni můžeme těšit na pátek, 19. června, až se zase uvidíme.
    Flaubert
    Dobrý den,

záloha dorazila. Děkujeme. Potvrzujeme Vám pevnou rezervaci v termínu 19. - 21.6.2020.

Potvrzení o rezervaci a záloze Vám zašleme během týdne.

Mějte se hezky a budeme se těšit! :-)

Bartoničkovi

--
    http://ubytovani.bartonicka.cz
    Flaubert
    Včera Silvestr a už je Bartonička za rohem... Utíká to, je to čím dál, tím rychlejší. Jenom já tomu nestačím. A to jsem měl takových plánů. Co já všechno nosím v hlavě za příběhy, které by stálo za to sepsat. Jenomže když si k tomu sednu, tak nastane ticho... I o tom by se možná dalo něco napsat :D
    Já vám tak závidím, ale bohužel předávání bytu a převzetí domů je v tuhle chvíli důležitější. Tak moc mě to mrzí, ale já prostě nemůžu nic plánovat tak moc dopředu. Knížka už je skoro hotová, mám nové knihy, odborné, poučné v oblasti forenzní oblasti, porozumění pachatele, hodně zajímavé čtení. Když chcete psát detektivky, hold je to třeba. 😊 Jak jsem říkala, budu se snažit utrhnout.
  • MarketaRMarketaR Komentářů: 826
    Koukám, že jsem zaspala novinky. :D Utíká to, to tedy ano. Na Bartoničku už se moc těším, je to pro mě takový každoroční wellness pobyt na zotavení. :D
    Takže to vypadá na obvyklou sestavu. Ještě budu muset zjistit, jak je na tom Vojta... :-)
    Flaubert
    Takže přijede i Vojta, před chvílí mi to potvrdil. ;)
    Flaubert
    Ahojky všem. Tak u mě se samozřejmě děje zas převrat. Člověk, který nám měl přenechat baráček, tak je nějaký problémy který se zatím ještě řeší, ale vypadá to tak, že se možná stěhovat nebudeme a tak jsem zase něco pro sebe zrušila a možná zbytečně. Jaká je případně možnost se ještě vecpat do davu? Je to těžké ještě sehnat ubytování, když bych dala vědět třeba do 14 dnů? Musím se odreagovat a co jiného může být, než s vámi. I když vás neznám osobně, tak vím, že naše společné zájmy nás spojují. Díky moc za info.
    Takže. Samozřejmě, klidně můžeš přijet. V tom ubytování je místo asi pro osmnáct lidí a nás je zatím pořád okolo deseti. Klidně to můžeš nechat na dobu, až budeš vědět tutově, co a jak. Já tam na to ubytování hlásím až nějaký čas předem, kolik nás asi bude, aby připravili pokoje a věděli, v kolik kdo dorazí. A můžeš přijet i s někým dalším, pokud nebude trhat partu a vydrží to s námi. Takže klidně můžeš přijet v pátek 19. odpoledne a pobýt do neděle. Podrobnosti ti ještě napíšu.
    Flaubert
    Moc moc děkuju. Vypadá to všelijak a tím pádem budu klidně moct zmizet. Už právě proto, abych se uklidnila a uvolnila. Dám vědět co nejdřív to půjde a tím pádem bych nejspíš vzala i tu kámošku, jak bylo původně naplánováno. Zatím se měj a děkuji moc.
    Fajn, budeme se těšit. Včas ti napíšu veškeré podrobnosti, co a jak, abys byla v obraze, co můžete čekat... :)
    Flaubert
    upraveno 11. March 2020
    Když tak poslouchám situaci, co se děje, trochu se bojím, aby jsme se vůbec sešli. My jsme nakonec ustoupili i sami od toho domku, protože máme obavy, co by se mohlo odehrávat v příštím měsíci. Kluk je teď doma,učíme se doma s úkoly, které dostáváme online a vůbec není jasné, kdy se do školy vrátí. Bůh vi, kdy nechají i nás doma a peníze budou průšvih. Dnes řekli, že to vypadá na měsíc. Doufám, že tahle situace se zrovna a v červnu se budeme moci sebrat a odjet na společný víkend.
    Takže já mám za nás špatnou zprávu.
    Ona je tedy vlastně dobrá, ale z jiného hlediska, než Bartonička. 20.06. máme v rodině svatbu, tedy pokud Covid19 nerozhodne jinak. A jelikož jde o velmi blízké příbuzné, jedeme tam jednak slavit, druhak na výpomoc s rozvozem lidí a přípravou.
    Takže se omlouvám, my letos nepřijedeme...
    Takže tentokrát dobrá zpráva!
    Dobrý den,

tak to zatím vypadá, že otevřeme 8.6.2020. Snad tedy Váš víkend proběhne bez problému :-)

Bartoničkovi
    Flaubert
    Tak to je dobrá zpráva. Jen doufám, že můj přítel nebude mít řeči, že hodlám riskovat. Mám to doma hold těžký, když chci kamkoliv. Takže snad to dopadne.
    Takže přátelé, to to uteklo! Bartonička je za měsíc! B) A protože budou Bartoníčkovi jako každoročně chtít vědět, kolik nás bude, aby připravili dostatečný počet pokojů, mohli byste mi pomalu hlásit příjezdy? ;)
    A teď jen počasí a dobrá nálada s inspirací, protože se bude zase tvořit! Jinak asi bude vše jako obvykle, jak už jsme během tohohle pohodového víkendu zvyklí.
    Flaubert
  • MarketaRMarketaR Komentářů: 826
    Cože, za měsíc? :D Potvrzuju svou účast a už se těším! ;)
    Takže už jsme tři jistí! :)
    Flaubert
    Takže už čtyři, Vojta taky dorazí!
    Flaubert
    A dnes už pět jistých spisovatelů na Bartoničce! Do středy mi dá vědět Míra. A letos asi willi nebude, svatby už se povolily... :) A Anastasie? Už to máš nějak naplánované? Kdysi projevila zájem i Mášenka, ale zatím se neozvala, co a jak.
    Přátelé, přijeďte, bude to zase fajn pohodový tvůrčí víkend, jako obvykle! B)
    Flaubert
    Ahoj všichni. Omlouvám se za odmlku, ale řešil jsem si žlučníček. Prevít, je pryč a stejně mi dokáže občas připomenout, kde byl. A to jsem neučinil ani žádnou zásadní "dietní chybu". No nic, už je to snad zažehnáno.
    Podstatné ovšem je, že na svatbu jedeme a tudíž na Bartiničku budeme letos jen vzpomínat. Užijte si jí, jak to jen půjde. Tutově bude opět krásné počasí a božský klid kolem ;)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.