Desátá jubilejní Bartonička 2022

Takže, vážení přátelé, sice je zima a mráz v okna duje, ve světnici milo u kamen...
Ale čas letí a já zase přicházím s předběžným plánem na desátou, jubilejní Bartoničku... Sice mi z Vysokého poslali snímek, jak je Bartonička zavátá až do výš toho zadního schodiště, ale ani se nenadějeme a bude jaro...
Takže bude dobře, zablokovat si u nich termín co možná nejdřív, aby to nebylo jako loni, kdy jsme se narychlo museli dohodnout na nějakém náhradním.
Asi je dobrý ten červen, takže navrhuji termín 23.-26.6. 2022, zase bychom se sjeli ve čtvrtek, loni se to osvědčilo. Sice si trochu hraji s myšlenkou, že bychom jubilejní desátý ročník začali už ve středu, ale to nechávám na posouzení ostatním. Bartoníčkovi by nebyli proti, my bychom si udělali takovou malou rekreaci a třeba bychom i vytvořili nesmrtelná díla...
Tak pomalu o tom začněte přemýšlet, protože během února už musím bloknout termín u Bartoníčkových.
A ještě další záležitost, od kohokoli, kdo se přihlásí, bude vyžadována nějaká záloha. Abych já neměl pár tisíc u Bartoníčkových a účastníci se mi odhlašovali. To se taky ještě domluvíme.
Asi by všechno probíhalo tak, jak jsme zvyklí, v klidu a pohodě.
Takže tímto otvírám diskusi.
Ale čas letí a já zase přicházím s předběžným plánem na desátou, jubilejní Bartoničku... Sice mi z Vysokého poslali snímek, jak je Bartonička zavátá až do výš toho zadního schodiště, ale ani se nenadějeme a bude jaro...
Takže bude dobře, zablokovat si u nich termín co možná nejdřív, aby to nebylo jako loni, kdy jsme se narychlo museli dohodnout na nějakém náhradním.
Asi je dobrý ten červen, takže navrhuji termín 23.-26.6. 2022, zase bychom se sjeli ve čtvrtek, loni se to osvědčilo. Sice si trochu hraji s myšlenkou, že bychom jubilejní desátý ročník začali už ve středu, ale to nechávám na posouzení ostatním. Bartoníčkovi by nebyli proti, my bychom si udělali takovou malou rekreaci a třeba bychom i vytvořili nesmrtelná díla...

Tak pomalu o tom začněte přemýšlet, protože během února už musím bloknout termín u Bartoníčkových.
A ještě další záležitost, od kohokoli, kdo se přihlásí, bude vyžadována nějaká záloha. Abych já neměl pár tisíc u Bartoníčkových a účastníci se mi odhlašovali. To se taky ještě domluvíme.
Asi by všechno probíhalo tak, jak jsme zvyklí, v klidu a pohodě.
Takže tímto otvírám diskusi.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Vlastně jedna už byla. Dostal jsem vzkaz od Bartoníčkových, že se jim termíny rychle plní už i na letní prázdniny. Vyděsili mne, že na celé prázdniny už mají jen asi čtyři volné termíny, takže se může klidně stát, že desátá, jubilejní Bartonička, kterou jsem chtěl pojmout tak trochu slavnostněji, bude jen virtuální.
Už bych chtěl Bartoníčkovým napsat a domluvit se na nějakém volném termínu, jenže volný termín zablokovat nelze jen tak, chtějí poslat zálohu.
A uznáte, že jen tak nepošlu přes tři tisíce s tím, že nakonec tam přijedu jen já a Vlaďka a budeme na sebe celý prodloužený víkend jen koukat.
Takže, tímto vás přímo vyzývám k nějaké iniciativě, byla by škoda to všechno zabalit. Asi bychom Renému neudělali moc radosti, když už nám celou tu dobu drží palce.
Tak čekám, jak se k tomu postavíte, Markétko, Vojto, willi, Mirku, Lucko, Anastázie a další...
Flaubert
Ale máš pravdu, že mě dost překvapuje, že se stále nikdo neozývá. Tak snad se všichni najdou, protože bych vás všechny ráda viděla.
Píšu, protože mám srdce na dlani a hlavu plnou fantazie." -- Martina Nováková
„Každý by měl mít někoho, s kým by si mohl upřímně promluvit,
protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
Flaubert
protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
PS: Myslím, že to není o tom, že nikdo nechce jet, ale spíš sem ostatní nechodí tak často a taky jim to uteklo. Možná bychom jim měli dát vědět přes Facebook nebo email.
my bohužel v tomto termínu nemůžeme, protože se nám kříží s rodinou událostí - narozeniny (27.6.) a svátek (23.6.). A jelikož jsme jediní příbuzní, nemůžeme se z toho vymluvit. Navíc loni jsme babičku zazdili téměř doslova díky kuchyni, takže letos jí to musíme vynahradit. Víkend s Bartoničkou vychází přesně mezi tím a já na to zapomněl...
Takže se omlouvám jak za neúčast, tak i za absenci tady na pisálcích, protože mám letos pracovní honičku, jaká už dlouho nebyla. Ale ono mě už z toho asi brzy klepne a pak asi nezbyde, než zvolnit.
Ještě napíšu Vojtovi a Mirkovi, a samozřejmě, další jsou vítáni.
Tak mi všichni když tak potvrďte tenhle termín, ať se můžu ozvat Bartoníčkovým.
Flaubert
Flaubert
Flaubert
děkujeme za Váš zájem. Termín 9. - 12.6.2022. Vám předběžně rezervujeme. Ten srpnový prodloužený víkend bohužel není možný, tam zatím dáváme přednost zájemcům o pobyt na celý týden (20. - 27.8.2022).
Mějte se hezky a přejeme hodně zdraví!
Bartoničkovi
Flaubert
Leonka má školu a já musím být v práci, takže my dorazíme asi až v pátek.
Flaubert
Zatím tedy my dva, Anastasie, Markétka a 2x willi. Tedy šest. Vojta má lístky na koncert, Lucka a Míra se ozve příští týden.
Pokud bude mít zájem i někdo další, dejte vědět, nebudete litovat...🙂
Flaubert
Pokud by to ale zrušili potřetí, přijedu jako na koni. Tentokrát bez 15kg kufru, protože skříplá žebra jsem si kvůli němu rovnal ještě tři týdny
"Šťastní kolem sebe chtějí vidět šťastné."
Vojto, tak tě tedy zinkasuji se zálohou, když nepojedeš, buď ti peníze vrátím, nebo je na Bartoničce propijeme na tvoje zdraví...
Flaubert
Tak to snad nějak vyjde.
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Zatím se mi Bartoničkovi neozvali, doufám, že mi ten termín potvrdí.
Počasí bylo vždycky dobré, nepamatuji, že by nám někdy nějak moc pršelo.
Snad se to všechno brzy vyřeší a v Evropě bude klid...
Flaubert
děkujeme za Vaši zprávu. Posíláme Vám informaci k záloze. Platbu doplatku nyní nově vyžadujeme také na účet - pár dnů před příjezdem - u Vás bude datum splatnosti 6.6.2022.
Zasíláme Vám nabídku na termín 9. - 12.6.2022:
-----------------------------------------------------------------
V tomto termínu máme nastavenou minimální pevnou částku za patro 9.900,- Kč/3 noci.
10 dospělých osob x 990 Kč = 9.900,- Kč
Minimální pevná cena ............................................... 9.900 Kč/patro/3 noci
Záloha ......................................................................... 4.000 Kč
Minimální doplatek předem na účet 6.6.2022 .......... 5.900 Kč
-----------
Doporučujeme Vám, abyste si pobyt pojistili na případné storno - například z důvodu nemoci.
---------------------------------------------------------------------
Ceny jsou konečné a zahrnují ubytování, 10x ložní prádlo, utěrky, pytle na odpad a jejich odvoz (komunální odpad), pobytový poplatek (18 Kč/dospělá osoba/noc) a veškeré energie. Odpad z kuchyně a chodby denně odnášíme.
V ceně není zahrnutý jednorázový poplatek za pronájem krbu ve výši 300,- Kč/pobyt. V ceně je umytí roštu + dřevěné třísky na zatopení. Dřevěné uhlí není k dispozici.
K dispozici byste měli pro sebe uzavřené 1. patro v RD: klidné místo, vlastní letní vchod, 5 pokojů, 6 koupelen (5x sprcha, 1x vana), 5 lednic s malým mrazákem, WI-FI po celém objektu zdarma, vybavenou kuchyň (2 elektrické sporáky, myčka nádobí, kávovar na kapsle DOLCE GUSTO, kávovar, 2 varné konvice, mikrovlnka, nádobí, skleničky, talíře, pánve hrnce,...), společenskou místnost s TV, hernu s billiardem, elektronickými šipkami a stolní fotbálkem (použití je bezplatné), dětské hřiště pro děti ve věku 3-12 let, zahradní krb, gril, venkovní posezení, 3x houpačka, pískoviště, venkovní stolní tenis, bezplatné parkoviště přímo u domu, uzamykatelnou garáž na kočárky a kola.
V případě zájmu prosíme o zaslání zálohy (4.000,- Kč) na náš účet: 261597992/0300. VS: 90622. Datum splatnosti: 7.3.2022 /čím dříve, tím lépe - děkujeme/. Do zprávy prosím napište Vaše jméno a příjmení. Děkujeme Vám.
----------------------
Přejeme hezký den :-)
Bartoničkovi
Flaubert
Protože budou chtít zaplatit zálohu teď a doplatek ještě před příjezdem, vidím to tak, že by bylo nejlepší rozdělit částku 9900 . - Kč celou mezi nás, kdo pojedeme.
Vypadá to na sedm lidí
Anastasie, 2x willi, Lucka, Markétka a my dva. V tom případě bych od vás vyinkasoval 1420.-Kč na osobu a tím by byla Bartonička zaplacená. Já bych poslal zálohu teď a zbytek podle jejich přání začátkem června.
Kdyby ještě někdo přibyl, tak to rozpočítáme znovu a vrátil bych všem, kteří mi zaplatili, poměrnou částku.
Tak a teď.
Číslo mého konta je 1022709525/6100
Do zprávy pro příjemce napište svoje jméno, abych v tom měl pořádek ... :-)
A jestli můžu prosit, tak co nejdřív, ať můžu do 7. března Bartoníčkovým tu zálohu v klidu poukázat.
Flaubert
Bylo by fajn se zase po třech letech vidět s Mírou a po roce s Vojtou. U obou je to tak napůl...
V každém případě všechno platí, počasí je objednáno krásné a patron spisovatelů, svatý František Sáleský nám bude určitě nakloněn a vše proběhlo jako obvykle v pohodě a klidu.
Samozřejmě, někdo přijede ve čtvrtek, někdo v pátek.
A ještě informace pro ostatní. Třeba nás někdo tady sleduje, nakukuje a chtěl by se přidat. Klidně to udělejte, poznáte tvůrčí atmosféru v naprosto klidném podhorském prostředí, trochu legrace a chuť do dalšího psaní. Dejte mi vědět, místa je tam dost, ne nadarmo se tam scházíme už podesáté...
Flaubert
Flaubert