Bartonička pojedenácté a její výsledek
jerrymungo
Komentářů: 2,070
Vážení a milí, skončily nám bujaré oslavy a musíme myslet i na budoucnost... Ono se to nezdá, ale červen je za chvíli a já budu muset zase někdy v únoru začít korespondovat s Bartoníčkovými, aby nám nějací jiní zájemci nevyfoukli požadované termíny. Takže přátelé.
Kardinální otázka jest, zda Bartonička ano či ne.
Jestli se zase sejdeme v nějakém solidním počtu. Jestli tedy se začít sjíždět už ve čtvrtek. A jestli budeme akceptovat pravděpodobné nutné zvýšení ceny ubytování.
Takže, zatím jsou ve hře dva termíny
8. - 11. června
15. - 18. června
Rozmyslete se, jak by se vám to komu hodilo, abychom se nějak sjednotili a já to mohl začít co nejrychleji objednat. Možná zkusím napsat Bartoníčkovým, aby nám tyhle dva termíny blokli, než se domluvíme. Jenže u nich je dost fofr a termíny na léto mizí hodně rychle.
Za nás můžu říci, že nám je to jedno, my se přizpůsobíme, pokud nám do toho samozřejmě nevleze nějaká hodně špatná náhoda.
Myslím, že se osvědčila i loňská novinka, tedy placení předem, pak už je to na Bartoničce bez starosti a můžeme se věnovat vyššímu umění...
Až mi tedy Bartoníčkovi pošlou výši zálohy, měli bychom už vědět, kolik nás bude a pak by se to zase rozpočítalo.
A čím víc, tím líp...
Takže se zamyslete a rozjedeme tu nějakou diskusi. Ale alespoň mně samotnému ty dny na Bartoničce opravdu chybí, ten klid, pohoda a tvůrčí nadšení...
i když máme některé účastníky, kteří pořád mají dluhy a resty z minulých setkání. Nechci je jmenovat, ona třeba Lucka a Míra a Vojta vědí, o koho se jedná...
A na závěr. Občas se tu objevují někteří noví pisálci, docela schopní a vtipní. Třeba by se vám to na Bartoničce taky líbilo a podpořili byste místního tvořivého ducha, užili si trochu legrace, klidu, pohody a vůbec.
Klidně mi napište, řeknu vám podrobnosti, třeba sem, soukromou zprávou, nebo třeba na e-mail jir.ha@centrum.cz
Tak ať se nám to vydaří, jako obvykle!
Kardinální otázka jest, zda Bartonička ano či ne.
Jestli se zase sejdeme v nějakém solidním počtu. Jestli tedy se začít sjíždět už ve čtvrtek. A jestli budeme akceptovat pravděpodobné nutné zvýšení ceny ubytování.
Takže, zatím jsou ve hře dva termíny
8. - 11. června
15. - 18. června
Rozmyslete se, jak by se vám to komu hodilo, abychom se nějak sjednotili a já to mohl začít co nejrychleji objednat. Možná zkusím napsat Bartoníčkovým, aby nám tyhle dva termíny blokli, než se domluvíme. Jenže u nich je dost fofr a termíny na léto mizí hodně rychle.
Za nás můžu říci, že nám je to jedno, my se přizpůsobíme, pokud nám do toho samozřejmě nevleze nějaká hodně špatná náhoda.
Myslím, že se osvědčila i loňská novinka, tedy placení předem, pak už je to na Bartoničce bez starosti a můžeme se věnovat vyššímu umění...
Až mi tedy Bartoníčkovi pošlou výši zálohy, měli bychom už vědět, kolik nás bude a pak by se to zase rozpočítalo.
A čím víc, tím líp...
Takže se zamyslete a rozjedeme tu nějakou diskusi. Ale alespoň mně samotnému ty dny na Bartoničce opravdu chybí, ten klid, pohoda a tvůrčí nadšení...
i když máme některé účastníky, kteří pořád mají dluhy a resty z minulých setkání. Nechci je jmenovat, ona třeba Lucka a Míra a Vojta vědí, o koho se jedná...
A na závěr. Občas se tu objevují někteří noví pisálci, docela schopní a vtipní. Třeba by se vám to na Bartoničce taky líbilo a podpořili byste místního tvořivého ducha, užili si trochu legrace, klidu, pohody a vůbec.
Klidně mi napište, řeknu vám podrobnosti, třeba sem, soukromou zprávou, nebo třeba na e-mail jir.ha@centrum.cz
Tak ať se nám to vydaří, jako obvykle!
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Bartoničková mi napsali, že ty dva termíny už jsou obsazené... Je o ně zájem, půlku roku předem.
Tak mi nabídli termíny, kdy nemůže willi a pak termín 1.- 4. června. Bylo by fajn, kdybyste se co nejdřív vyjádřili, jestli se vám to hodí, protože jinak by byl problém a termín třeba až na podzim.
Flaubert
děkujeme za Vaši zprávu. Posíláme Vám informaci k záloze. V případě, že budete chtít částku zaslat celou, tak to samozřejmě není problém.
Nyní Vám dáme týden na rozmyšlenou. Do 15.1.2023 nám prosím dejte vědět, zda o termín máte zájem. V případě, že ano, pak budeme požadovat zaplacení zálohy do 20.1.2023.
Zasíláme Vám nabídku na termín 1. - 4.6.2023:
-----------------------------------------------------------------
V tomto termínu máme nastavenou minimální pevnou částku za patro 9.900,- Kč/3 noci.
10 dospělých osob x 990 Kč = 9.900,- Kč
Minimální pevná cena ............................................... 9.900 Kč/patro/3 noci
Záloha ......................................................................... 4.000 Kč
Minimální doplatek předem na účet 1.6.2023 .......... 5.900 Kč
-----------
Doporučujeme Vám, abyste si pobyt pojistili na případné storno - například z důvodu nemoci.
---------------------------------------------------------------------
Ceny jsou konečné a zahrnují ubytování, 10x ložní prádlo, utěrky, pytle na odpad a jejich odvoz (komunální odpad), pobytový poplatek (18 Kč/dospělá osoba/noc) a veškeré energie. Odpad z kuchyně a chodby denně odnášíme.
V ceně není zahrnutý jednorázový poplatek za pronájem krbu ve výši 300,- Kč/pobyt. V ceně je umytí roštu + dřevěné třísky na zatopení. Dřevěné uhlí není k dispozici.
K dispozici byste měli pro sebe uzavřené 1. patro v RD: klidné místo, vlastní letní vchod, 5 pokojů, 6 koupelen (5x sprcha, 1x vana), 5 lednic s malým mrazákem, WI-FI po celém objektu zdarma, vybavenou kuchyň (2 elektrické sporáky, myčka nádobí, kávovar na kapsle DOLCE GUSTO, kávovar, 2 varné konvice, mikrovlnka, nádobí, skleničky, talíře, pánve hrnce,...), společenskou místnost s TV, hernu s billiardem, elektronickými šipkami a stolní fotbálkem (použití je bezplatné), dětské hřiště pro děti ve věku 3-12 let, zahradní krb, gril, venkovní posezení, 3x houpačka, pískoviště, venkovní stolní tenis, bezplatné parkoviště přímo u domu, uzamykatelnou garáž na kočárky a kola.
V případě zájmu prosíme o zaslání zálohy (4.000,- Kč) na náš účet: 261597992/0300. VS: 10623. Datum splatnosti: 20.1.2023 /čím dříve, tím lépe - děkujeme/. Do zprávy prosím napište Vaše jméno a příjmení. Děkujeme Vám.
----------------------
Přejeme hezký večer :-)
Bartoničkovi
--
http://ubytovani.bartonicka.cz
Flaubert
Chtěl bych tedy vědět váš názor. Prozatím jsme v plánu my dva, Markétka, willi a Vojta, tedy sedm lidí. Mirek, Lucka a Anastasie váhají a nikdo nový se mi nehlásí. Takže bychom asi deset lidí dali dohromady. Popřemýšlejte, je na to týden.
Flaubert
Doufám, že to vyjde i letos! Byla by škoda to odpískat.
Flaubert
Kolik napíšeš, že potřebuješ, tolik pošlu
Flaubert
Flaubert
Tu zálohu bych si představoval tak asi 1000.- , dám sem ještě číslo účtu . Všechno budu přísně zapisovat, o nic nikdo nepřijde. Ty peníze,, které mi pošlete, to pak na Bartoničce spočítáme a buď se ještě něco doplatí, nebo se vrátí. Hlavně, že budeme mít teď zajištěný ten termín.
Flaubert
Takže bych poprosil o tisíc korun, a to na můj účet u Raiffeisenbank 1022709525/5500 a do zprávy pro příjemce napište svoje jméno, ať mám v tom účetnictví pořádek.🙂 Samozřejmě je možné posílat i menší částky. A pak to na Bartoničce spočítáme a buď vrátíme, nebo od vás ještě něco vyžebrám, abychom si dohromady těch požadovaných 9900.- Kč .
Zatím je tedy jasný 3x willi, my dva, Vojta Markétka. Na cca 30 procent je to s Mirkem a Lucka má zase boty z toulavého telete , takže je to s ní trochu nejisté. Nabídl jsem ji, jestli se nechce toulat směrem k Bartoničce ... Anastasie taky váhá, třeba ji přesvědčíme.
A možná i někdo úplně nový...
Flaubert
takže napsali Bartoníčkovi.
Dobrý den, pane Hanousku,
potvrzujeme přijetí zálohy ve výši 4.000 Kč. Rezervace v termínu 1. - 4.6.2023 je pevná.
Přejeme hezký den a v červnu se těšíme na viděnou :-)
Bartoničkovi
--
http://ubytovani.bartonicka.cz
Facebook : www.facebook.com/ubytovanibartonicka
Ubytování Bartonička
Horní Tříč 26
512 11 Vysoké nad Jizerou
Mobil: 736 245 464
ubytovani@bartonicka.cz
Tím je termín už jasný.
Děkuji tedy willimu, že poslal zálohu na ubytování, takže jak vidno, máme zajištěno. A díky i Vojtovi za rychlé poslání peněz jako zálohy na doplatek. V podstatě tahle záloha funguje jako jakási pojistka a závazek, že se nakonec Bartoničky zúčastní. Všechno se eviduje a na Bartoničce se srovnáme.
Flaubert
Flaubert
Zatím nic nového, definitivně se hlásí Markétka, Vojta, třikrát Willi a my dva. Lucka neustále váhá , stejně jako Anastasie a nikdo další z lidí na Fóru zatím neprojevil odvahu a chuť poměřit se s námi pisálky v literární tvorbě... Inu, důležité, že už máme jistý termín a minimálně sedm lidí i chuť se zase po roce sejít a prožít pohodový víkend.
Restaurace U medvěda ve Vysokém stále ještě funguje a na začátek června už je objednáno ideální počasí, vhodné pro uměleckou tvorbu...
Flaubert
koukám, že si umíš čekání na Bartoničku zkrátit hlubokými zážitky. No, už aby bylo jaro, tahle zima mě nebaví. A těším se, že alespoň na ten prodloužený víkend budu moct vypnout a vyhnat všechno to, co mi kazí náladu.
Ještě tak chytit nějakou tu múzu za pačesy a něco napsat do té doby...
Flaubert
Flaubert
Múzy evidentně spí a asi čekají na lepší počasí
Willi, nejsi sám... Mám to podobné...
Teď jsem se alespoň pokusil dopsat další dílek svých polobeletrizovaných vzpomínek na sedmdesátky...
Flaubert
Jen malý update: Ebook s povídkami z Bartoničky už se rýsuje. Ještě to chvíli potrvá, ale už se s prací dostávám do závěrečné fáze.
PS: Pro jistotu vám taky dám vědět na email.
Díky všem za parádní zpracování.
Inu, kolektivní dílo, myslím že se opravdu povedl.
Flaubert
Flaubert