zaujal by vás takový úvod ke knížce?

Z porodnice psala máma tátovi, že ve tři ráno už bylo po všem. Moje malá maminka měřila jen metr padesát a já při narození něco přes půl metru a vážila jsem skoro čtyři kila. V tom dopise stojí, že jsem před narozením ležela obráceně, než se sluší a doktor ne a ne mě dostat na svět. Až teprve, když mi na obranu docházel dech, přemohl mě silou. Maminka byla hodně poničená a já taky. Postupně jsem si začala zvykat, že jsem ta, co neposlouchá, dělá si všechno po svém, co ubližuje. To není stížnost. Jenom, že mi hodně vrtalo hlavou, proč je to tak.
Po třiačtyřiceti letech pestrého života jsem potkala astrologii a zamilovala se. To je ono! Budu astroložka! A jsem. Astrologická škola Pavla Turnovského byla báječná. Výuku jsem hltala i v podání Petra Rastokina, který mě nakonec musel vyhodit, když jsem u něj chtěla potřetí opakovat, prý jsem si to začala plést s diskusním klubem. Krásné vzpomínky!
Astrologie mi pomohla pochopit, proč žiju, jak žiju a smířit se sama se sebou.
Dnes, po téměř třiceti letech s astrologií je můj cíl ještě předat zkušenosti a vás naučit číst v horoskopu. Pokud hledáte souvislosti ve svém životě a zatím se možná nedaří, nabízím astrologii jako poradní hlas při rozhodování o důležitých věcech i jako možnost podívat se k sobě, do zákulisí, kam jiní nevidí a udělat si tam pořádek.
Bez trochy teorie se neobejdeme, ale pokusím se pracovat hlavně s příklady. Jdeme na to.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.