Dvanáctá Bartonička
jerrymungo
Komentářů: 2,070
Milí přátelé, za okny je sice třeskutý mráz, let ono to uteče hodně rychle.
Takže už jsem podniknul první kroky a ohlásil se u Bartoníčkových.
Se zdravým jádrem tohoto fóra už jsem se jaksi domluvil na termínu 12. ročníku Bartoničky.
Přátelé, jeli bychom tvořit od 6. do 9. června letošního roku.
Tak a otvírák každoroční diskuse je tu.
Pište, debatujte...🙂
Vidím, že na fóru se registrují stále noví zájemci, ale bohužel, skrývají se kdesi v zákoutích fóra...🙂 Nebojte se a ukažte se.🤠
A kdo z vás nových bude mít čas a chuť, přijeďte, zažijete pohodu, tvůrci atmosféru a vyzkoušíte, jaké to je, psát na zdánlivě nesmyslné zadání.
Tak, internetová brána je otevřená, Bartonička se může chystat.
Takže už jsem podniknul první kroky a ohlásil se u Bartoníčkových.
Se zdravým jádrem tohoto fóra už jsem se jaksi domluvil na termínu 12. ročníku Bartoničky.
Přátelé, jeli bychom tvořit od 6. do 9. června letošního roku.
Tak a otvírák každoroční diskuse je tu.
Pište, debatujte...🙂
Vidím, že na fóru se registrují stále noví zájemci, ale bohužel, skrývají se kdesi v zákoutích fóra...🙂 Nebojte se a ukažte se.🤠
A kdo z vás nových bude mít čas a chuť, přijeďte, zažijete pohodu, tvůrci atmosféru a vyzkoušíte, jaké to je, psát na zdánlivě nesmyslné zadání.
Tak, internetová brána je otevřená, Bartonička se může chystat.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
děkujeme za Vaši zprávu. Potvrzujeme Vám předběžnou rezervaci v termínu 6. - 9.6.2024. Posíláme Vám informaci k záloze.
Zasíláme Vám nabídku na termín 6. - 9.6.2024:
-----------------------------------------------------------------
V tomto termínu máme nastavenou minimální pevnou částku za patro 10.200,- Kč/3 noci.
10 dospělých osob x 1.020 Kč = 10.200,- Kč
Minimální pevná cena ............................................... 10.200 Kč/patro/3 noci
Záloha ......................................................................... 4.000 Kč
Minimální doplatek předem na účet 4.6.2024 .......... 6.200 Kč
-----------
Doporučujeme Vám, abyste si pobyt pojistili na případné storno - například z důvodu nemoci.
---------------------------------------------------------------------
Ceny jsou konečné a zahrnují ubytování, 10x ložní prádlo, utěrky, pytle na odpad a jejich odvoz (komunální odpad), pobytový poplatek (18 Kč/dospělá osoba/noc) a veškeré energie. Odpad z kuchyně a chodby denně odnášíme.
V ceně není zahrnutý jednorázový poplatek za pronájem krbu ve výši 300,- Kč/pobyt. V ceně je umytí roštu + dřevěné třísky na zatopení. Dřevěné uhlí není k dispozici.
K dispozici byste měli pro sebe uzavřené 1. patro v RD: klidné místo, vlastní letní vchod, 5 pokojů, 6 koupelen (5x sprcha, 1x vana), 5 lednic s malým mrazákem, WI-FI po celém objektu zdarma, vybavenou kuchyň (2 elektrické sporáky, myčka nádobí, kávovar na kapsle DOLCE GUSTO, kávovar, 2 varné konvice, mikrovlnka, nádobí, skleničky, talíře, pánve hrnce,...), společenskou místnost s TV, hernu s billiardem, elektronickými šipkami a stolní fotbálkem (použití je bezplatné), dětské hřiště pro děti ve věku 3-12 let, zahradní krb, gril, venkovní posezení, 3x houpačka, pískoviště, venkovní stolní tenis, bezplatné parkoviště přímo u domu, uzamykatelnou garáž na kočárky a kola.
V případě zájmu prosíme o zaslání zálohy (4.000,- Kč) na náš účet: 261597992/0300. VS: 60624. Datum splatnosti: 17.1.2024 /čím dříve, tím lépe - děkujeme/. Do zprávy prosím napište Vaše jméno a příjmení. Děkujeme Vám.
----------------------
Přejeme hezký den :-)
Bartoničkovi
--
http://ubytovani.bartonicka.cz
Facebook : www.facebook.com/ubytovanibartonicka
Ubytování Bartonička
Horní Tříč 26
512 11 Vysoké nad Jizerou
Mobil: 736 245 464
ubytovani@bartonicka.cz
Flaubert
Flaubert
záloha dorazila. Děkujeme. Potvrzujeme Vám pevnou rezervaci v termínu 6. - 9.6.2024.
Přejeme hezký den a těšíme se v červnu na viděnou :-)
Bartoničkovi
Flaubert
Plánuji, že budu jako loni vybírat od jednoho každého, který bude stoprocentně přesvědčený, že dorazí, vybírat zálohu tisíc korun českých, protože Bartoničkovi chtějí mít všechny peníze ještě před naším příjezdem. Po příjezdu to tam pak rozúčtujeme a pravděpodobně budeme něco vracet, záleží na počtu účastníků.
Takže pokud se tu někdo objeví a bude chtít taky přijet, pošlu mu číslo účtu, eventuálně ho zveřejním tady. A samozřejmě, pokud bude mít později nějaký závažný důvod, peníze vrátím.
Flaubert
Kdyby náhodou se rozhodl i někdo další - 1022709525/5500. A do zprávy jen jméno, abych věděl, kdo další přijede.
Flaubert
Flaubert
Jasní účastníci jsou Markétka, Vojta, Anastázie, Lucka, dvakrát my dva a třikrát willi. Nejistá je přítomnost Míry, který příjemně překvapil obrazovou knihou o kostnicích v Čechách a má asi pravděpodobně hodně práce. Takže zatím deset...
Flaubert
Nějak už tu Bartoničku vyhlížím, rád bych zase něco napsal, ale pořád na to není ta správná Bartoníčkovská nálada...
Flaubert
Flaubert
Takže přátelé nažhavte své spisovatelské buňky, pamatujte, že se bude tvořit druhý díl Povídek z Bartoničky!
Flaubert
Flaubert
Zbytek si povíme na Bartoničce.
Flaubert
Flaubert
Doufám, že jste si ji všichni užili, že jsme se vyřadili jak literárně, tak kulinářsky. Prostě, bylo to fajn. Jen jsem zjistil, že tam máme čím dál míň času na psaní...😁 Než se probere všechno za celý rok...😉
Je to stejně zvláštní, že jsme si tak nějak sedli, takže po roce plynule navážeme na loňskou debatu.
Takže co vy na to, pustíme se do přípravy třinácté Bartoničky? Třináctka může být i šťastné číslo...
Nechce se mi navrhovat už začátek ve středu, to by asi už byl problém s příjezdem. Ale to trvání čtvrtek - neděle bychom asi mohli zachovat. A myslím, že termín někdy v červnu bychom mohli zachovat, už proto, že o prázdninách chtějí obsadit ubytování na celý týden. Takže, i když je dost času, zamyslete se nad příštím červnem, jestli něco plánujete.
Já jsem domluvený s Bartoničkovými, že se jim v lednu ozvu.
Takže, dobří lidé, zůstaňte pořád tak fajn a ať nám vyjde i ta třináctka!👍
Flaubert