BARTONIČKA 2017 - plkací vlákno

2

Komentáře

• jerrymungojerrymungo Komentářů: 2,072
    Tak mám i příslib od Lucky, že tentokrát si to ujít nenechá!
    Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
    Flaubert
    Takže přátelé, loni už na konci ledna chtěli Bartoníčkovi vědět, kolik nás v srpnu nakonec asi bude.
    Tak mi prosím, potvrďte, že se nic nemění.
    Takže tutově počítám sám se sebou a s Vlaďkou. :) Tentokrát snad doktory a nemocnici vynechám.
    Pak je jasný Mirek H.
    Willi plus dva další, to je taky tutovka.
    Markétka taky, ta tam nesmí chybět.
    A další jsou jistí tak napůl. Myslím Mášenku, Lucku, Jíťu a Vojtu. A samozřejmě třeba i další, až do kapacity Bartoničky. :) Takže tihle, co tu jmenuji, ozvěte se, ať v tom máme přehled.
    Flaubert
  • MarketaRMarketaR Komentářů: 832
    Ahojky, Jerry, jasně, se mnou můžete počítat. Je příjemný myslet na zelené kopce Bartoničky, když venku zuří sněhová vánice. :)
  • williwilli Komentářů: 570
    Jo, jo... U nás s tím počítáme.
    Tak kromě jistých a stabilních účastníků by měla dorazit Mášenka a Lucka. Takže zatím devět jistých plus M. a L. O Jítě zatím nevím nic ližšího na srpen a na Vojtu nemám kontakt. Jestli někdo ano, dejte mu vědět.
    Flaubert
    Takže, dobří lidé, dnes jsem napsal Bartoničkovým a bloknul si termín, tedy od 25. do 27. srpna 2017. Pokud je to stejné, jako obvykle, pošlou mi žádost o zálohu a pak by to byla tutovka. Jako obvykle je objednáno na tento termín i krásné a inspirativní počasí a v restauraci na náměstí uvaří nějakou specialitku... :)
    Flaubert
    Jupí, píšu si do diáře a těším se. :)
    Takže Bartoničkovi odepsali, že se na nás těší, do šestého zaplatím zálohu těch 880.- Kč a pak nám to bloknou definitivně.
    Mám takový dojem, že si nás nějak oblíbili, asi jsme pohodáři a neděláme problémy... :)
    Takže, přátelé, jasná věc.
    5.ročník Bartonička 2017 je skutečností... B)
    Neví někdo z vás, jak lze kontaktovat Vojtu?
    Flaubert
    Značím si taky...
    Kontakt na Vojtu nemám, ale nemohlo by to nějak zafungovat přes zprávy? Nepošle mu systém upozornění do e-mailu, že má zprávu? Některá fóra to tak dělají, ale tady nevím. Ještě jsem to tu nepoužil.
    Tak jsem vypátral e-mailovou adresu, jako moderátor mám přístup do jakéhosi archivu. Tak jsem mu napsal, jestli by dorazil.
    Dnes platím Bartoničkovým tu zálohu, takže se to rozjíždí. B)
    Flaubert
    Dobrý večer, milí spisovatelé!

Děkujeme za Váš e-mail. Těšíme se na Váš výroční sjezd :-)

----------------------------------------------------------------------------------
    Potvrzuji Vám předběžnou rezervaci v termínu 25. - 27.8.2017 pro Vaši skupinu. Po zaplacení zálohy bude rezervace pevná.

Opět platí minimální cena za patro víkend: 4.400,- Kč (10 osob).

10 dospělých osob x 2 noci x 220,- Kč = 4.400,- Kč (každá další dospělá osoba by zaplatila buď 300,- Kč/1 noc nebo 440,- Kč/2 noci)

Ceny jsou konečné a zahrnují ubytování, ložní prádlo, utěrky, pytle na odpad a jejich odvoz (komunální odpad), pobytový poplatek a veškeré energie.
    V ceně není zahrnutý pouze jednorázový poplatek za případné použití (pronájem) grilu a krbu ve výši 250,- Kč/pobyt. V ceně je umytí roštu a žulové desky + dřevěné třísky na zatopení. Dřevené uhlí si prosím přivezte vlastní.

Záloha: 880,- Kč
    Minimální doplatek při příjezdu 25.8.2017: 3.520,- Kč

Poprosíme Vás o zaslání zálohy (880,- Kč) na náš účet: 261597992/0300. VS: 250817. Datum splatnosti: 6.2.2017/čím dříve, tím lépe - děkujeme/. Do zprávy prosím napište Vaše jméno a příjmení.

Po připsání částky na náš účet Vám pošleme potvrzení o rezervaci a záloze poštou. Adresu máte stejnou? :-)

Hezký zbytek dne a pozdravujte od nás zbytek skupiny :-)

Bartoničkovi
    Flaubert
    Hezký den,

potvrzujeme Vám pevnou rezervaci v termínu 25. - 27.8.2017 pro Vaši skupinu.

Potvrzení o rezervaci a záloze Vám zašleme hned zítra.

Mějte se hezky a v srpnu na viděnou :-)

Bartoničkovi
    Flaubert
    To potvrzení jsem dneska dostal, takže se můžeme definitivně těšit!
    Flaubert
    Přátelé, Bartonička na obzoru, ono to uteče!
    Takže znovu začneme dávat dohromady účast na pátém sjezdu spisovatelů... Teď už by každý pomalu měl mít jasno v tom, jak má na konci srpna čas.
    Takže za mne je to jasné, já s Vlaďkou, doufám, že žádné dráty do srdce se letos konat nebudou...
    Flaubert
    Za mě na sto procent. Už s tím počítám a těším se. :)
    My to máme taky v kalendáři zabukováno.
  • Mirek H.Mirek H. Komentářů: 375
    Taky mám v kalendáři zabookováno :-) Takže za mě 99%
    Takže zatím my dva, Markétka, Willi tři, Mirek. Sedm...
    Flaubert
  • masenkamaskovamasenkamaskova Komentářů: 301
    Já s tím počítám a pevně věřím, že letos do toho nic nepřijde :smile:
    Psaní je cesta jak zažít neuvěřitelné v teple domova.
    o psaní jinak...

Dobrá! Takže osm! :-) A teď se ještě vyjádří Lucka a Vojta...
    Flaubert
    Lucka přijede, alespoň v počtu jednoho kusu... :D Takže devět!
    Flaubert
  • Mirek H.Mirek H. Komentářů: 375
    Tak se nám to blíží, Bartonička je pomalu za rohem...
    Já beru z Pardubic jako obvykle Marketku, předpokládaný odjezd z Pardubic v pátek okolo 12 hod.
    Kdyby teda chtěl ještě někdo přiskočit do auta, dejte vědět.
    Paráda, je to za humny! Tak se pomalu chystejte! Bartoníčkovi se na nás už těší!
    Flaubert
    Tak za týden balíme čemodany! Doufám, že jste domluvení, jak dorazíte. Mimochodem, já loni srdce, letos Vlaďka s nataženými vazy v koleně... :( V sobotu budeme na oběd muset dojet, chudák se belhá s ortézou...
    Flaubert
    My se už těšíme, jenom ten zatracenej chlap s pistolníkem v zádech se nemá k tomu, aby z něj něco vypadlo. No, to jsem zvědav, jak toto uštrikuju... Uvidím, jak se nám podaří v pátek utrhnout z práce, snad bychom mohli dorazit tentokrát dřív, než až navečer. To ještě dáme vědět.

Jinak Jerry držím palce, aby už bylo dobře.
    Ajajaj, doufám, že vazy dají Vlaďce brzo pokoj... Snad jí horský vzduch pomůže. ;)
    Tak to vypadá, že asi budeme s Jerrym jediní účastníci (můj velmi depresivní výtvor už se blíží, viz plkací vlákno). Ale pořád věřím, že inspirace přijde a přidá se ještě někdo. Zrovna teď je Temná věž v kinech, to bychom Rolanda z Deschainu zklamali. :)
    Tak už to máme za humny, podle předpovědi se má počasí zase vydařit. Všimli jste si, že všechny čtyři srazy ani nekáplo? My dorazíme nějak brzo odpoledne, taky záleží, jak skončíme v práci. Ale do těch čtyř je to jisté.
    Vojta mi potvrdil, že dorazí taky, o Lucce nemám poslední zprávy, ale co vím, tak přijede. Mášenka? Zatím neustále počítám s její přítomností.
    Jo, Mášenko, doufám, že víš, jak se na Bartoničku dostat! Ale dostali se tam zatím všichni, i když občas někdo zakufroval, počítaje v to i moji maličkost. :)
    Vlaďka se belhá pořád, už je to týden a k tomu ještě kdesi nastydla a ulehla s teplotou. Nicméně za týden bude vše OK.
    Flaubert
    Krásný den,

jelikož se blíží čas Vašeho pobytu u nás, ráda bych Vám napsala pár informací.

Do myčky nádobí dostanete 3 tablety zdarma. Ostatní si můžete přivézt z domu nebo si je u nás můžete koupit (1 ks za 4,- Kč).

- čas příjezdu: 25.8.2017 po 14:00 hodině (Napište nám prosím, cca v kolik hodin dorazí 1. část Vaší skupiny?)
    - čas odjezdu: 27.8.2017 nejpozději do 13:00 hodin
    - vezměte si s sebou prosím domácí obuv a ručníky
    - v ceně není zahrnutý jednorázový poplatek za pronájem grilu a krbu ve výši 250,- Kč/pobyt. V ceně poplatku je umytí roštu + dřevěné třísky na zatopení. Dřevěné uhlí si prosím přivezte vlastní - v krbu je zakázáno topit klasickým dřevem.
    - doporučujeme Vám udělat velký nákup než přijedete k nám, a to v Semilech (18 km od nás), je tam Tesco supermarket, Penny (2x), Albert, Lidl. Jinak obchody s potravinami jsou i ve Vysokém nad Jizerou (1,8 km), ale je tady malý sortiment a také je to dražší - ve všední den zavírají v 18:00, v sobotu je do 12:00 a neděle a svátky: zavřeno.
    - doporučujeme Krakonošovu pekárnu - nachází se přímo ve Vysokém nad Jizerou u kostela, prodávají od brzkého rána, velký sortiment (otevřeno pondělí-pátek 6:00-17:00, sobota 6:00-12:00).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Opět platí minimální cena za patro víkend: 4.400,- Kč (10 osob)
    10 dospělých osob x 2 noci x 220,- Kč = 4.400,- Kč (každá další dospělá osoba by zaplatila buď 300,- Kč/1 noc nebo 440,- Kč/2 noci
    Záloha: 880,- Kč
    Minimální doplatek při příjezdu 25.8.2017: 3.520,- Kč

Nejpozději do středy 23.8. nám prosím napište, jak Vám máme připravit pokoje. Například - 1. pokoj 2 dospělé osoby, 1 dítě 8 let. Děkujeme Vám.
    -------------------------------------------------------------

V případě dotazů se nebojte zeptat, rádi odpovíme.

Hezký pozdrav z Krkonoš a těšíme se brzy na viděnou! :-)

Bartoničkovi

--
    http://ubytovani.bartonicka.cz

Facebook : http://www.facebook.com/ubytovanibartonicka

Ubytování Bartonička
    Horní Tříč 26
    512 11 Vysoké nad Jizerou

Mobil: 736 245 464
    ubytovani@bartonicka.cz
    Flaubert
  • LucieLucie Komentářů: 436
    Ahoj, těším se na vás , přijedu v pátek někdy vpodvečer, tentokrát úplně sama, bez dětí i bez psa... moc se těším.
  • masenkamaskovamasenkamaskova Komentářů: 301
    Ahoj všem! Já letos přijedu, podařilo se mi to zařídit :smiley: Budu možná trochu ve stresu, protože se chystám příští týden na zkoušku, ale i tak se na vás moc těším :smile:
    Psaní je cesta jak zažít neuvěřitelné v teple domova.
    o psaní jinak...

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.