Plkám, plkáš, plkáme.

1454648505165

Komentáře

• MarketaRMarketaR Komentářů: 832
    Proč ne? Některým z nás to jen prospěje, že si čas od času zase nějaké to psaní vyzkouší. :D Jen bych možná protentokrát určila aspoň nějaké hranice odkud kam se příběh bude ubírat, ať se v tom tolik neplácáme? Zatím to ale vypadá, že všichni radši drandí venku, když je tak krásně, a psaní je odloženo na vedlejší kolej. Nebo se pletu? U mě to tak rozhodně je. :D :D
  • williwilli Komentářů: 570
    Já jsem sice taky pro každou legraci, ale teď jsem byl na týden na služební cestě a příští týden jedu zase na další. Takže já sice venku drandím, ale není to zrovna to, co bych chtěl.
    Pokud Jerry nahodí udičku, tak bych to třeba taky zkusil, ale přimlouvám se za ty hranice, jak radí Markéta.
  • masenkamaskovamasenkamaskova Komentářů: 301
    Vzhledem k tomu, že nejsem schopná dopsat ani moji skvělou hororovou povídku (možná proto, že ta škola je horor sám o sobě), tak se mnou raději nepočítejte. Ale hrozně ráda si přečtu, co vymyslíte :smile:
    Psaní je cesta jak zažít neuvěřitelné v teple domova.
    o psaní jinak...

Tak to se nedá nic dělat. Holt zase ve třech, ale třeba někoho nakazíme a přidá se časem.
    Jinak škola je horor, ale jen první dva roky. Pak už je to jen prima kus života, na který budeš vzpomínat.
    Takže, tím se otevírá otázka: kdo první řízne do hodnocení hororových povídek. Bylo by hloupé to nechat vyjít do ztracena ;)
    No jo, pánové, musíme to tu holt statečně udržovat při životě. :D
    Vaše povídky už jsem si nahodila do čtečky a jdu na to. Hodnocení přidám co nejdřív, slibuju! :)
  • renenekudarenenekuda Komentářů: 131
    Ahoj všem! Hlásím, že zítra začne poslední fáze vylepšování mých stránek a může se stát, že toto fórum až jeden týden nepoběží. Neděste se, vrátí se. :)

P. S. Dneska pozor na zápalky.
    Boss
  • jerrymungojerrymungo Komentářů: 2,079
    Fajn, když to víme, nebudeme se děsit. :) A co se týká zápalek, lépe míti zapalovač, ten zapálí spolehlivěji... >:)
    Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
    Flaubert
    Že by úpravy kvůli GDPR? Taky se s tím teď patlám a nadávám. :D
    No, co se týče GDPR, ještě že nemám zápalky po ruce...
    Jinak se chystám vypadnout na týden na služebku, takže hodnocení hororů si nechám na příští víkend. Ale už dopředu hlásím, že se mi povídky líbily :O)
    A teď k tomu se ještě chystají schálit 3. a 4. vlnu EET... Zdá se, že si politici libují ve zkratkách a byrokratických nesmyslech. Kéž by ty zápalky k něčemu pomohly... :D
    Budu se těšit na komentář. ;)
    Přátelé, už bychom měli začít pomalu vyvíjet nějakou předbartoníčkovskou iniciativu, anžto patnáctý červen je tu cobydup! Tak se tam, budeme moci dohodnout, čím potěšíme literární nebe...
    Flaubert
    upraveno 6. května 2018
    A všimli jste si, co nám psavcům připravil René za lahůdku? Jestlipak jste se přidali k Rozšiřovači slovní zásoby? Já jsem původně ani nechtěl, nicméně, chytlo mne to a až jsem se sám zarazil, co všechno se dá za daný časový limit vymyslet... Jednotlivé úkoly si ukládám, rád se k nim po čase zase vrátím. >:)
    A přihodil jsem na fórum do sekce Povídek další svoje dílko, napsané za chvilku. V podstatě to není povídka, spíš jakýsi slohový úkol. Nicméně, fakt se to stalo, nic jsem si - tentokrát - nevymyslel. B)
    Flaubert
    Tak už mám taky dohodnoceno. Na Bartoničku se těším a bude-li nějaké zadání, tak se rád zúčastním. Nicméně mne dnes popadl záchvat lenory, ale z toho budu asi už zítra vykurýrován, neb nemám dovolenou :confused:
    A Jerryho nové dílko si určitě přečtu :)
    S Bartoničkou počítám a už se moc těším. :)
    Na Rozšiřovač slovní zásoby se mrknu, zatím nebyl čas, ale zní to jako užitečná věc. Mám pocit, že si spíš rozšiřuju anglickou slovní zásobu a má čeština trpí. :D
  • LucieLucie Komentářů: 436
    Taky už se tak těšíte na Bartoničku?
    Nojo, pořádně rychle to uteklo, za tři neděle už se budeme rekreovat v podhůří Krkonoš. Koukal jsem na dlouhodobou předpověď počasí a vypadá to, že by zase počasí mělo vyjít s polojasnem a s teplotami okolo pětadvaceti. Bartoníčkovi se na nás už těší, jsme jejich věrní a nekonfliktní klienti...
    Takže budeme zase plánovat účast?
    Podle dřívějších informací by se mělo zase sejít zdravé jádro Bartoničky.
    Jerry 2x
    Willi 3x
    Markétka
    Lucka
    Vojta se mi zatím neozval definitivně, budu ho zase kontaktovat, jestli dorazí sólo nebo ve dvou.
    Mirek se mi taky neozval, slíbil účast, ale taky se s ním dohodnu.
    Takže deset, prozatím.
    Zvláštní, že se neozval nikdo z těch, co se tu objevili a zase všichni nějak zmizeli, když vyprchal prvotní elán... Přátelé, které známe jen z jejich povídek, nechce se vám strávit jeden fajn víkend?
    A samozřejmě, nesmíme zapomenout na Reného, který tam s námi bude alespoň virtuálně, protože to, co pro nás dělá, je opravdu nádhera. Jsem prostě nějak vnitřně přesvědčený, že nám a tomu našemu amatérskému tvoření hodně fandí.
    Flaubert
  • masenkamaskovamasenkamaskova Komentářů: 301
    Já bohužel letos opět ne. Ve zkouškovém budu potřebovat teď každý den a navíc má děda ten víkend oslavu 70. narozenin. Každopádně vám přeji, aby se všechno povedlo a zase vznikly nějaké zajímavé výtvory.
    Psaní je cesta jak zažít neuvěřitelné v teple domova.
    o psaní jinak...

• renenekudarenenekuda Komentářů: 131
    Ano, fandí. :)
    Boss
    upraveno 3. června 2018
    Tak jsem zašátral v mnoha článcích, které na svém webu zveřejňuje René a docela mne zaujala jedna věc. Tvorba povídky na základě náhodných znalostí. Takhle se to tam píše:
    ZADÁNÍ ÚKOLU:

Wikipedie je obrovská databáze lidských znalostí a zajímavého poznání z různých oborů. A nevím, zdali jste o tom již slyšeli, ale na Wikipedii je možné losovat náhodné články.

Vylosujte si tedy z české Wikipedie dva náhodné články a pokuste se potom na základě těchto dvou článků vymyslet zajímavý příběh.

Co vám učitelka Náhoda dneska přiřadila za netradiční kombinaci slovníkových hesel? Dá se z toho vytvořit nějaký příběh? Naučili jste se díky tomuto cvičení něco nového?

Zkusil jsem to a objevily se mi dva tak odlišné články, že by to byla fakt výzva, dát je dohromady a něco smysluplného vytvořit. Asi na to moje fantazie stačit nebude, ale jako nápad je to vynikající

Flaubert
    To zní jako správná výzva, Jerry. Můžeme si to vyzkoušet na Bartoničce místo Povídkáře, pokud si troufneme. :D
    Ano, ten nápad vypadá zajímavě a změna je život. Jsem pro toto vyzkoušet. Ačkoliv díky momentálnímu útlumu a nedostatku dostatečně silné kávy na probuzení (asi začnu pít elektrolyt z akumulátoru, kafe je na mne už slabé), budu potřebovat nějaké vysvětlení, jak to funguje.
    Proberu to s Horáciem a Kotrbovou, co oni na to :D
    Já to schválně zkusil, a jako dva náhodné články mi to dalo a) Perm, město v Rusku, b) římskokatolická farnost Břidličná. A tady byla i moje čertovská >:) fantazie krátká...
    Flaubert
    Tak nám to tu zase nějak usnulo... Asi nevíme, kam dřív skočit, tedy u mne to tak je zcela určitě. Kdopak první řízne do povídek z Bartoničky?
    ;)
  • Mirek H.Mirek H. Komentářů: 375
    Tak já mám přečteno a drobně opoznámkovano, jen jsem chtěl ještě počkat na povídku od Lucky  Tak co Luci, jak jsi na  tom?
    Čas se zase zbláznil. :D Já se snažím dokopat k napsání reportu z Bartoničky a mezitím čekám na Lucčinu povídku, abych si to všechno mohla přečíst pohromadě a začerstva. :)
    Tak Lucčina povídka nějak ne a ne se objevit... :-) Přátelé, já vím, že je hodně daleko další Bartonička, ale tak mne napadlo, že bych uspořádal jakési referendum :) o tom, jak to za rok zaonačíme. Vyzkoušeli jsme si dva termíny, druhou polovinu června a konec srpna. Jen tak hodně nezávazně pokládám otázku, který termín by byl pro vás příjemnější a lepší.
    Jinak jsem absolvoval první dovolenou, takové egyptské dobrodružství...
    Flaubert
    Ahoj všichni, zdravím z Barcelony, kde mám takovou poznávací dovču a nabírám síly a inspiraci. I když dneska mám za sebou výšlap na Montserrat, takže těch sil moc není. :D
    Doufám, že se té Lucčiny povídky někdy dočkáme. I když já asi nemám co mluvit, protože report do Reného jsem prostě zatím nestihla. :)
    Za mě je to celkem jedno, i když v tom červnu byl delší den a příjemnější teploty. :)
    Zdravim vsechny z dovci v Sedmihorkach. Co se mne tyce, tak ten predprazdninovy termin se mi libi vic. Mam dojem, ze jsem tou dobou vic panem sveho casu. Az se vratim z dovolene, tak se dam do toho hodnoceni. Dokud si neco pamatuji. Tak zatim vsem: Prima prazdniny!! V+S+L
  • Mirek H.Mirek H. Komentářů: 375
    Tak to mi výletujeme s klukama co to jde, lesy, skály, voda...a k tomu pak dřu na rytinách do hluboké noci :-)
    Pokud jde o Bartoničku, mě je to vcelku jedno jestli termín o prázdninách nebo před. Obě varianty pro mě mají svá pro a proti, a na obě varianty bych měl být schopen se dostavit.
    Tak jasně, začnu to plánovat někdy na konci zimy, zatím je času dost.
    Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.