Další v pořadí je detektivka...
Anastasie
Komentářů: 138
Vím, že jsme tady banda, kterou už trochu znám, ale zkusím to i zde. Už jsem hledala všude, kde šlo a nic. Hledala jsem nějakého kriminalistu, se kterým bych se jen seznámila za účelem případných rad při psaní detektivky. Dokonce i seznamky, protože jsem kdysi dávno opravdu jednoho poznala. Bohužel z nějakého důvodu se už neozval. Tehdy to byla náhoda a záměr seznámení byl trochu jiný a on si to nějak špatně přebral. Byl strašně fajn a takové štěstí jsem už bohužel neměla. Nebyl by někdo takový? Právě kvůli nedostatku takových lidi jsem sehnala nějakou literaturu a hodláme se poučit sama. Opět. Byla bych však moc ráda, kdyby se našel nějaký ten kriminalista. Moc by mi to pomohlo. Úmyslně bych raději chlapa. Víc důvěry a schopnosti pohledu ze strany muže.
„Fotím, protože miluji okamžik.
Píšu, protože mám srdce na dlani a hlavu plnou fantazie." -- Martina Nováková
„Každý by měl mít někoho, s kým by si mohl upřímně promluvit,
protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Jednou jsme na škole měli kriminalistu, který vyprávěl o jednom případu. A musím říct, že v podstatě celý popis vyšetřování dával smysl a vymyslel by ho i člověk, který se o tohle téma jen zajímá. Být tebou, prostě to zkusím a uvidíš, co z toho bude
o psaní jinak...
Flaubert
o psaní jinak...